Productnieuws

LAUFEN introduceert de MEDA collectie

MEDA omvat wastafels, wc's, bidets, meubels, baden en kranen die een samenhangende collectie vormen en tegelijkertijd premiumdetails bieden die je niet zou verwachten binnen het aantrekkelijke prijssegment.

Design

LAUFEN vertrouwde het ontwerp van de MEDA-serie toe aan de Zwitserse ontwerper Peter Wirz en zijn wereldwijde ontwerpbureau Vetica. Wirz ontwierp eerder ook de succesvolle badkamerserie LAUFEN PRO, die synoniem blijft voor eenvoudig, doordacht en tijdloos design.

Het zijn de premium details die LAUFEN aan de collectie heeft gegeven die MEDA zo aantrekkelijk maken. Zo beschikken de wastafels over royale oppervlakken voor badkamerbenodigdheden, een omlopende rand die beschermt tegen overlopend water en slanke, elegante overlopen.

Kleurkeuze

Ook de kleurkeuze is opvallend, zo zijn de wastafels en toiletten naast wit en mat wit ook verkrijgbaar in mat grafiet en mat zwart. Voor de bijbehorende meubels is er keus uit 43 lakvarianten. Niet alleen de wastafels en meubels bieden kleurkeuze, maar ook de baden. De baden van de MEDA collectie zijn gemaakt van glanzend Marbond, een hoogwaardig mineraal materiaal met een natuurlijk gevoel. Het vrijstaande bad is verkrijgbaar in een tweekleurig design om een optisch hoogtepunt te creëren. De mat grijze buitenkant komt perfect overeen met de nieuwe keramiekkleuren mat grafiet en mat zwart en met de gelijknamige meubelkleur, terwijl de binnenkant glanzend wit blijft.

Bekijk het assortiment