Vorige pagina
Productnieuws

Bruynzeel presenteert de Combo

Tegenwoordig willen consumenten een badkamer steeds meer personaliseren. Kleuren, materialen en vormen zorgen voor een persoonlijke badkamer. Dit is wat Bruynzeel heeft geïnspireerd in de ontwikkeling van nieuwe badkamerserie Combo.

Meer dan 25.000 combinaties mogelijk

Combo is een eigentijds en persoonlijk badkamermeubel. Het is een sterk uitgebreide variant van een populaire eerdere serie. Door de keuze uit verschillende onderkasten, wastafels of waskommen is het mogelijk om de meest ideale combinatie van een badkamermeubel samen te stellen. Ga los op de laatste trends zoals opvallende waskommen, (natuur)steen-look bovenbladen en zwarte of gouden accenten in grepen. Juist al deze details maken het geheel af!

Mooie natuursteen bovenbladen

Naast de keuze om het bovenblad te matchen in dezelfde kleur als de onderkast, biedt de Combo ook bovenbladen in wit marmer, stijlvol terrazo of in een stoere beton look. De combo is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren van tijdloos wit, trendy fjord groen of strak zwart. Bovendien te bestellen in vier verschillende breedtematen: 60, 90, 120 en 150 cm.

10 jaar garantie

Alle badmeubelen van Bruynzeel zijn gemaakt van eersteklas MDF voor een optimale kwaliteitsbeleving in de badkamer. Door temperatuurverschillen gaat echt hout ‘werken’ en hierdoor kunnen scheuren en vervormingen ontstaan. MDF heeft een hoge slijtvastheid en een hoger breekpunt dan hout. Hierdoor is een badmeubel van MDF een zeer duurzaam product dat vele jaren mee gaat en bestand is tegen langdurig gebruik in een vochtige geventileerde ruimte.

Omdat Bruynzeel kwalitatief hoogwaardige onderdelen gebruikt en de kasten uit de eersteklas MDF zijn opgebouwd, biedt Bruynzeel maar liefst 10 garantie op alle badkamermeubelen.