Maak kennis met Trendline, twee unieke en complete badkamerlijnen van Gévier. Trendline bestaat uit speciaal geselecteerde en op elkaar afgestemde producten van verschillende A-merken. 
 

Jouw klanten willen een mooie badkamer, maar hebben geen tijd om zich in al die duizenden mogelijkheden en variaties te verdiepen. Te veek keuze geeft stress.

Jij kunt ze helpen met onze Trendline collectie. Met onze voorgeselecteerde producten uit de Trendline 100 en 200 is het eenvoudig de gewenste badkamer samen te stellen. Zo kunnen jouw klanten én jij het vervelende deel overslaan van eindeloos op zoek gaan naar passende componenten en het juiste sanitair.

Trendline 100

Minder is soms meer. Met de juiste mix van structuren en materialen wordt de badkamer de ideale plek om tot rust te komen.

Voor wie ervan houdt om geregeld de sfeer, stijl of kleur van de badkamer aan te passen is er het tijdloze Trendline 100. De producten uit de 100-serie zijn puur en passen in iedere stijl. Met trendy accessoires is iedere badkamer steeds een andere moderne en frisse look te geven.

Bekijk Trendline 100 

 

Trendline 200

Wie geeft om kwaliteit en details en wil douchen als een koning(in), kan met onze voorgeselecteerde producten uit Trendline 200 een droombadkamer samenstellen. Of kies voor de aanvulling van 'Exclusive' artikelen voor net dat extra luxe randje.

Welke kleurschakering of opstelling er ook gekozen wordt; de combinaties uit de Trendline 200 sluiten op elkaar aan en vormen samen een harmonieus geheel.

Bekijk Trendline 200