Digitaal

Bestellen bij Gévier vanuit onder meer eigen calculatiepakketten is vanaf nu mogelijk door de uitbreiding van onze bestelmogelijkheden met XML.

XML is een ‘universele taal’ voor uiteenlopende software en besturingssystemen bestaande uit codes waarmee onder meer orders, orderbevestigingen en facturen verstuurd kunnen worden. Dus ook vanuit jouw eigen calculatiesoftware.

Voordelen

Door het automatiseren van die processen kunnen gegevens sneller worden verwerkt en gebeurt dat minder foutgevoelig. Dat betekent een tijd- en kostenbesparing en wie papieren orders vervangt door XML-orders, bespaart ook nog eens papier. Goed voor het milieu en voor de portemonnee.

Formaten

Bij Gévier is het vanaf dit jaar mogelijk om bestellingen te plaatsen via XML. Je ontvangt op diezelfde wijze dan ook een bevestiging. Voor het ondersteunen voor het order-en bevestigingsbericht kan Gévier de volgende formaten verwerken: INSBOU003, INSBOU004 en SALES005. Bevestiging van een XML-order wordt direct verstuurd.

Interesse?

Heb je interesse in bestellen via XML? Dit moet, aan de hand van extra informatie zoals GLN, eenmalig voor jou ingericht worden. Neem contact op met jouw vertegenwoordiger voor meer informatie.