Over Gévier

Sanitair, dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen. En dat al meer dan 75 jaar. Als sanitair-specialist zijn wij de schakel tussen projectontwikkelaar, aannemer, installateur en bewoner. We zorgen ervoor dat de realisatie van badkamer en sanitair zo soepel mogelijk verloopt.
 

Een specialist word je niet zomaar. Het begint bij keuzes maken, daaraan vasthouden en continue blijven verbeteren. Als specialist in sanitair is het onze dagelijkse kost. Daarom zijn we in staat echt mee te denken in het totale proces en zien we direct waar verbetering mogelijk is. Tot in het kleinste detail bij elk project.

Een voorbeeld? Als we zien dat er een onderdeel ontbreekt bij een offerteaanvraag, dan voegen we dat gewoon even toe. Dat voorkomt niet alleen een hoop gedoe op de bouwplaats, het is ook een blijk van onze betrokkenheid.

Voordeel van de Rensa Family

Gévier is een zelfstandige onderneming, maar wel onderdeel van de Rensa Family. Het voordeel voor jou? We maken gebruik van een ijzersterke logistieke organisatie met ongekende mogelijkheden. Trekken samen op met onze broertjes en zusjes waardoor je niet alleen kunt bouwen op onze kennis, maar ook op die van de andere familieleden. Zijn een financieel gezonde organisatie met investeringsbereidheid en innovatie.

En niet onbelangrijk, wij zijn een familiebedrijf met continuïteit als hoogste prioriteit. Dit betekent dat we niet alleen vandaag een order willen scoren, maar er ook morgen en overmorgen nog voor jou willen zijn.