Nieuws

Leveringen rondom Hemelvaart

Bedrijfsnieuws

Tijdens het Hemelvaartsweekend (donderdag 26 en vrijdag 27 mei) zijn onze kantoren en servicebalies gesloten. Op vrijdag 27 mei zijn de showrooms in Bunnik en Drachten wel geopend.

Gévier levert nu ook emissievrij met elektrische truck

Bedrijfsnieuws

Een deel van de bestellingen bij Gévier wordt in de Achterhoek nu permanent emissievrij bezorgd. Rensa Family Company, het logistieke zusterbedrijf van Gévier, bezorgt die bestellingen sinds mei 2022 met een elektrische vrachtwagen. De inzet van het voertuig is de volgende stap in de realisatie van onze ambitie om in 2030 klimaatneutraal te zijn.

Nieuw: de complete badkamercollectie LUA van LAUFEN

Productnieuws

LAUFEN introduceert de nieuwste collectie LUA, geschikt voor de zakelijke- en particuliere markt. De basisvorm van de LUA-collectie is ovaal en daarmee elegant maar ook functioneel. Van keramische objecten, badkuipen, spiegels en kranen tot de bijbehorende LANI-meubelset, de serie biedt oplossingen die tot in het kleinste detail zijn doordacht.

GROHE lanceert nieuw loyaliteitsprogramma: GROHE+

Productnieuws

Als installateur heb je elke dag heel wat uitdagingen het hoofd te bieden, vooral wanneer er weinig tijd en middelen zijn. GROHE heeft een loyaliteitsprogramma ontwikkeld met als doel het dagelijkse werk van installateurs te ondersteunen. Het nieuwe GROHE+ programma voor installateurs combineert een uitgebreid servicepakket met exclusieve voordelen.

GROHE Professional: van professionals, voor professionals

Productnieuws

GROHE kent het grote aantal taken en de uitdagingen waar installateurs dagelijks mee te maken hebben.  Veel werk, weinig tijd en weinig helpende handen. Je hebt dus partners nodig waarop je kunt vertrouwen. Zo is het nieuwe submerk GROHE Professional ontstaan; een aanbod afgestemd op jouw behoeften en met maar één doel voor ogen: je dagelijkse werk vereenvoudigen.  

Rensa Family voegt elektrogroothandel DTC Elektro toe aan familie

Bedrijfsnieuws

De elektrotechnische groothandel DTC Elektro is per 1 april 2022 
toegevoegd aan Rensa Family, een internationale groep van 
specialistische familiebedrijven voor de installatiewereld. Met de 
toevoeging vormt Rensa Family een nog completer en sterker huis van specialisten voor de installateur.
 

Leveringen rondom Pasen

Bedrijfsnieuws

Met Pasen zijn onze servicebalies en verkoopkantoren gesloten. Tip! Om je levering op dinsdag 19 april te ontvangen dient je bestelling uiterlijk aanstaande vrijdag 15 april (Goede Vrijdag) om 18:00 uur (via verkoopkantoren om 17:00 uur) bij ons binnen te zijn.
 

Totaaloplossingen voor stijlvol kraanwerk

Productnieuws

Paffoni biedt Italiaans design in badkamerkranen aan met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Het verfijndd en functionele aanbod trekken ze nu door in de nieuwe reeksen Jo, Joker en Tilt en in nieuwe oplossingen zoals de Modular Box en Compact Box. Je vindt de producten van deze Italiaanse fabrikant en marktleider bij BSC.

Hygiëne en waterbesparing voorop met het SPORTING 2 douchepaneel

Productnieuws

Het SPORTING 2 douchepaneel is hygiënisch, waterbesparend, aanpasbaar en vandaalbestendig. Dit topproduct van DELABIE is voortaan ook beschikbaar in elektronische versie. 

Aquaberg vloerput met voegframe

Productnieuws

Met een vloerput uit de 2030 serie ben je verzekerd van een perfecte, eenvoudige en snelle installatie. Deze eenvoudige installatie is te danken aan het innovatieve voegframe. Dit voegframe geeft de juiste voegbreedte en tegelhoogte. Zo realiseer je de beste afdichting.