Nieuws

Accessoires Frame: stijlvolle accessoires voor de badkamer

Productnieuws

Novellini heeft sinds kort diverse bijzondere badkameraccessoires in het assortiment. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een variant met één of meerdere planchetten, een handdoekhouder of een planchet met zeepdispenser. Hierbij heb je ook nog de keuze uit een aantal prachtige kleuren. 

Slimme installateurs kiezen eenvoud

Productnieuws

Kiezen voor een Geberit WC Pack is kiezen voor eenvoud. Eenvoudig kopen door de handige meeneemverpakking. Eenvoudig kiezen door het brede assortiment. En eenvoudig installeren door de innovatieve techniek – Easy Fast Fix (EFF3) – van Geberit.

BoX met Flens: Strakke afwerking en gemakkelijke installatie

Productnieuws

De inrichting van de badkamer krijgt steeds meer aandacht. Niet gek ook, aangezien we er gemiddeld steeds meer tijd doorbrengen. Ook gaan de details een grotere rol spelen. Denk bijvoorbeeld aan slimme accessoires of handige opbergoplossingen. Hier zijn de inbouwnissen een mooi voorbeeld van.

Nieuw bij Gévier: Sanibell

Productnieuws

Gévier is sinds de zomer van 2021 verkooppartner van Sanibell. Met Sanibell’s badmeubelmerken INK en Proline bedienen zij de consument met de inspirerende en hoogwaardige badkamermeubelen in de nieuwste kleuren en volgens de laatste trends. In diverse prijssegmenten en voor ieder wat wils.

Hygiëne en waterbesparing voorop met het SPORTING 2 douchepaneel

Productnieuws

Het SPORTING 2 douchepaneel is hygiënisch, waterbesparend, aanpasbaar en vandaalbestendig. Dit topproduct van DELABIE is voortaan ook beschikbaar in elektronische versie.

F3 armatuurlijn van Franke: tijdloos mooi en slim

Productnieuws

Beauty and brains, het beste van beide werelden. De F3 armatuurlijn is een slimme keuze voor (semi)publieke en commerciële wasruimtes. Franke Water Systems, ontwikkelde een innovatieve mengkraan- en systeemtechniek voor intensief en veeleisend gebruik.

Facelift voor Geberit Renova Plan en uitbreiding van het meubelaanbod

Productnieuws

Met een eigentijdse design update biedt de succesvolle badkamerserie Geberit Renova Plan een groot aantal mogelijkheden voor esthetisch en aantrekkelijke badkamerinrichtingen voor zowel renovatie als nieuwbouw.

De nieuwe GROHE Eurosmart: heruitvinding van een icoon

Productnieuws

Meer dan 20 jaar geleden introduceerde GROHE zijn eerste Eurosmart-kraan voor de badkamer. Sindsdien is de productlijn snel uitgegroeid tot de onbetwiste bestseller in het GROHE-kranenaanbod. Hoewel de belangrijkste kenmerken van de lijn onveranderd blijven, zorgt GROHE ervoor dat de Eurosmart kranen altijd meegroeien met de veranderende wooneisen en ze worden aangepast aan de moderne behoeften.

Henco Full Flow Manifold: universele kunststof PVDF-verdeler

Productnieuws

Voor installateurs met een visie. Dit volledig modulair systeem van Henco garandeert topkwaliteit en installatiegemak.

Time for a twist!

Productnieuws

Maak kennis met het nieuwe spoelsysteem TwistFlush van Villeroy & Boch. Een gecontroleerde stroom van wervelend water genereert een zeer krachtige draaikolk in de kegelvormige pot waardoor de gehele binnenzijde van het closet grondig maar stil wordt schoongespoeld.