Nieuws

Easy Drain Compact – laagste douchegoot ter wereld

Productnieuws

Door te kiezen voor onze bekende Easy Drain Compact, kies je voor onze meest ondiepe douchegoot ter wereld. Hierdoor heeft de drain weinig inbouwdiepte nodig. Ideaal voor zowel nieuwbouw of renovatie badkamers.

Fonteinpacks Haceka Nera links en rechts

Productnieuws

Deze complete fonteinpack bevat een natuurstenen wastafel inclusief veiligheidsbeugels voor een zeer eenvoudige installatie. Tevens wordt er een messing verchroomde design koudwaterkraan en afvoer meegeleverd. De wastafel heeft een kraan gat (Ø30mm) en heeft geen overloop. Geschikt voor wandmontage en montage op wastafel. De wastafel is uitgevoerd in een antracieten kleur. Let op, bij de rechter variant zit de kraan links en andersom.

HANSAMICRA, klaar voor de perfecte douchebeleving

Productnieuws

Het HANSAMICRA douchesysteem is functioneel, stijlvol en bovendien aantrekkelijk geprijsd. Het past perfect in elke badkamer en biedt een uitstekend comfort. Duurzaamheid en veiligheid staan - zoals steeds bij HANSA - centraal en dit douchesysteem is bovendien heel eenvoudig om te installeren.

LAUFEN Pro - marbond douchevloeren

Productnieuws

Gemakkelijk in onderhoud en strak in design

-        uv-bestendig

-        antislipklasse C

-        maatwerk mogelijk

De krachtige oplossing voor elke sanitaire oplossing in huis

Productnieuws

De Grundfos SOLOLIFT2 serie opvoerinstallaties, bestaande uit 5 compacte uitvoeringen, biedt dé ideale oplossing voor elke sanitaire toepassing in huis. Van een extra toilet op zolder tot een nieuwe badkamer onder rioolniveau, de SOLOLIFT2 zorgt waar dan ook voor een efficiënte afvoer van afvalwater via een smalle drukleiding (> 23 mm) naar de dichtstbijzijnde afvoerleiding – tot 6 meter omhoog of tot 100 meter verderop. Voor elke wens in huis is er een SOLOLIFT2.

Hüppe Select+ Walk In, Black and White Edition

Productnieuws

Zwart en wit staat voor industriële cultuur en sterke contrasten. Deze krachtige woonstijl is gearriveerd in de badkamer. Met slechts enkele elementen integreert de Industrial Style zich perfect in je badkamer, bijvoorbeeld met de Select+ Walk In in de kleur Black Edition of in de nieuwe kleur White Edition. 

Kolmat Fibre Seal

Productnieuws
Kolmat® Fibre Seal is uniek als het gaat om het nastellen van schroefdraadverbindingen. Zonder gevaar voor lekkage kan een fitting, koppeling of kraan in de juiste positie worden gemonteerd. Zelfs bij terugdraaien van meer dan 180° blijft de verbinding 100% afgedicht.

Snelle en eenvoudige installatie met GROHE Rapido Smartbox

Productnieuws

Als je iets moet installeren zijn er twee dingen belangrijk: efficiëntie en eenvoud. Daarom is het GROHE Rapido SmartBox-systeem de ideale keuze voor de installateur bij het realiseren van een inbouwdouche. Eén installatiebox met onbeperkte mogelijkheden.

Voor een hoger niveau: WISA XS wc front 114

Productnieuws

Voor de standaard situaties is er een uitgebreide lijn XS elementen met een breedte van slechts 38 cm verkrijgbaar in verschillende varianten voor vrijwel elk denkbare toepassingssituatie. Met een WISA XS 114 inbouwsysteem (8050452980) is het mogelijk om het wandcloset 4 cm hoger te monteren dan de standaard 40 cm zonder dat er extra wandtegels gebruikt hoeven te worden.

Voorkom onnodig warm water gebruik met GROHE SilkMove ES kranen

Productnieuws

Met de stijgende energieprijzen is bewust omgaan met hulpbronnen nog nooit zo belangrijk geweest. Bij het verminderen van energieverbruik wordt al snel gekeken naar het uitschakelen van apparatuur in plaats van de stand-by stand. Maar er zijn ook energiebesparende opties met betrekking tot water in bijvoorbeeld de badkamer en keuken. Dat is zowel goed voor het milieu als besparend voor de portemonnee.