Nieuws

NIEUW in het assortiment bij Gévier: Geberit PE!

Productnieuws

Bij Geberit zetten we regelmatig de bril van de installateur op. Door letterlijk mee te kijken in de dagelijkse praktijk, zien we het groeiende capaciteitsprobleem in de bouw. Dat inspireert ons om onze producten nog slimmer te maken. Zodat ze sneller en eenvoudiger geïnstalleerd kunnen worden en makkelijker zijn in gebruik. Daarnaast kan het onderhoud in een handomdraai gedaan worden. En dat alles zonder in te boeten op kwaliteit.

Maatwerk is de sleutel tot echt doucheplezier

Productnieuws

De tijd waarin douchen alleen draaide om jezelf te wassen is al lang voorbij. Uit recent onderzoek van GROHE blijkt dat 67% van de respondenten douchen associeert met ontspanning, gevolgd door me-time (43%) en een ritueel om de dag mee te beginnen of af te sluiten (34%). Maar dat geluk is voor elke consument anders, net zoals de kenmerken die eraan kunnen bijdragen. Van verschillende straalsoorten tot levendige kleuren: maatwerk is de sleutel tot echt doucheplezier.

Nieuw: Easy Drain R-Line Clean Color Breng kleur in je badkamer

Productnieuws

Maak je badkamer compleet met een luxe douchegoot. De R-Line Clean Color is niet alleen functioneel, maar ook prachtig vormgegeven. De douchegoot heeft namelijk zeven trendy kleuren en is perfect te combineren met andere items in jouw badkamer.

DE BEER WC-aansluitsets: sluit aan bij jouw situatie

Productnieuws

De Beer introduceert een uitgebreid assortiment met WC-aansluitproducten. Niet alleen complete sets, maar ook alle individuele onderdelen zijn apart verkrijgbaar. Zo koop je alleen wat je nodig hebt.

Ontdek de TEMPOMATIC 5 en TEMPOSOFT 2 wastafelkranen!

Productnieuws

De TEMPOMATIC 5 elektronische wastafelkraan biedt een hygiënische totaaloplossing voor gebruikers in publieke ruimten. Dankzij de voordelige prijs kan er eenvoudig overgestapt worden naar een 100 % contactloze elektronische oplossing. De TEMPOSOFT 2 is een mechanisch zelfsluitende wastafelkraan met soepele bediening die werd ontwikkeld om meer comfort en gebruiksgemak te creëren. Deze DELABIE-kranen werden specifiek ontworpen voor intensief gebruik in utiliteiten.

Kranenserie Wave

Productnieuws

Duravit’s kranenserie Wave is met zijn strakke moderne design helemaal van deze tijd. Zeer aantrekkelijk geprijsd en, in combinatie met onze ShowerSystems, verkrijgbaar in vijf mooie finishes die, zonder kleurverschil, te combineren zijn met, onder andere, alle accessoires van Starck T en de grepen van alle D-Neo-meubels. Jouw complete badkamer in één kleurstelling. 

Easy Drain® Multi roosters black

Productnieuws

De bekende Easy Drain Multi douchegoten worden al jarenlang veelvoudig gekozen. Dit type drain wordt zowel in huishoudens als projectmatig toegepast.

Geberit de totaal leverancier voor al je badkamerkeramiek, sanitair- en leidingsystemen. Nieuw in het assortiment bij Gévier Geberit PE!

Productnieuws

Geberit de totaal leverancier voor al je badkamerkeramiek, sanitair- en leidingsystemen. Nieuw in het assortiment bij Gévier Geberit PE!

Hoe zuinig is een Quooker?

Productnieuws

Ook op zoek naar manieren om energie te besparen? De oplossing kan in een klein hoekje zitten. Namelijk je keukenkastje. Als je daar een Quooker-reservoir neerzet, kun je je energie- en waterverbruik flink terugbrengen. 

Zink heeft nog een markt te winnen

Redactioneel

Zink is duurzaam, heeft een lange levensduur en is 100% recyclebaar. Bovenal geeft zink een luxe uitstraling aan een huis en vereist het weinig onderhoud. Het materiaal is dan ook bezig met een opmars in bouwend Nederland. Voor installateurs valt er echter nog terrein te winnen met dit materiaal.