Nieuws

JONA - Douchecomfort voor iedereen

Productnieuws

Slank design en strakke lijnen. Bestelbaar in verschillende uitvoeringen en maten, hierdoor past deze serie in vrijwel elke standaard badkamersituatie.

Hygiënisch en fris

Productnieuws

Gebrek aan netheid, hygiëne en vandalisme leiden vaak tot chaos in openbare wc- en urinoirruimten. KWC pakt dit probleem aan, namelijk met robuuste en stabiele uitrustingsoplossingen.

Drager afgestemd op project

Infographic

Hoe zorg je ervoor dat je sanitair efficiënt, beschermd, maar met zo min mogelijk verpakking op de bouwplaats krijgt? Gévier denkt graag mee in het vinden van de meest efficiënte oplossing per project.
Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met laagbouw of hoogbouw, maar ook met het type ondergrond.

Ontdek de schittering van de nieuwe douchegoten met PVD-coating van Van den Berg Afvoerputten!

Productnieuws

Van den Berg Afvoerputten is trots om de nieuwste innovatie met jullie te delen. Onze douchegoten, nu verkrijgbaar met PVD-coating, tillen badkamerdesign naar een hoger niveau.

Design en functionaliteit verenigd

Productnieuws

De DELABIE groep, expert in kranen en sanitaire voorzieningen voor publieke ruimten, presenteert zijn 4 in 1 spiegelkast. Deze multifunctionele kast wordt een ‘must have’ voor zowel kleine als grote utiliteiten.

Detremmerie brengt interieur kleur Sand in collectie badmeubelen, wastafels en baden.

Productnieuws

Detremmerie weet telkens de markt te verrassen en  verwelkomt met enthousiasme de kleur sand in zijn uitgebreide assortiment. De toevoeging van de kunststof (09) en mat gelakte (79) zandkleuren verrijken de mogelijkheden voor eigentijdse interieurontwerpen en bieden nog meer vrijheid om de badkamer van je dromen te realiseren.

De nieuwe kampioen in spoelprestaties

Productnieuws

De asymmetrische binnengeometrie van de Geberit Acanto wc zorgt voor uitstekende spoelprestaties. De spoelresultaten zijn tot tien keer beter dan de norm voorschrijft. Het spoelwater stroomt in een krachtige draaikolk door het keramiek en zorgt voor een volledige oppervlakspoeling. Het geluidsniveau is laag.

Water en energie besparen met GROHE-producten

Productnieuws

Bespaar water. Bespaar energie. Behoud bronnen. Wat klinkt dat vervelend en somber! Toch bewijzen veel van de baanbrekende technologieën van GROHE dat je water en energie kan besparen zonder afbreuk te doen aan comfort of waterplezier. GROHE biedt betaalbare producten voor een duurzame levensstijl die moeiteloos water en energie besparen.

Een muurplaatbrug voor elke situatie

Productnieuws

Elke montage van een (meng)kraan valt of staat met de juiste montage van de muurplaten erachter. Systeemaanbieder Henco heeft de oplossing met de universele muurplaatbruggen, die in 6 varianten perfect op elke situatie afgestemd kan worden.

HÜPPE Select+ montage zonder boren

Productnieuws

Verfijnd en toch praktisch? De Select+ Walk-In-oplossing is modulair en makkelijk aanpasbaar met haar slimme accessoires. En wanneer je leven verandert, groeit Select+ mee met je wensen. Dit betekent dat de douche de plek blijft waar je even tot rust kunt komen. Altijd.