Nieuws

Systemen eenvoudig met elkaar combineren met Aalberts integrated piping systems

Productnieuws
Aalberts integrated piping systems heeft met de systemen van VSH de beste oplossingen met productlijnen in verbindings- en afsluitertechnologie, die naadloos op elkaar aan te sluiten zijn. In combinatie met de Design Service® biedt Aalberts integrated piping systems de ultieme oplossing voor complete leidingsystemen.

Prefabricage draagt bij aan geolied bouwproces

Video
Door de prefabricage van sanitair draagt Gévier bij aan een geolied bouwproces van in totaal 621 appartementen in Leiden.

De inloopdouches van Bruynzeel

Productnieuws
Een inloopdouche in de badkamer: voor de een iets heel gewoons, voor de ander een bijzondere luxe. Bruynzeel biedt een uitgebreid assortiment  met slimme designvariaties en elegante uitvoeringen in douchewanden. Uitsluitend gemaakt van duurzame materialen zoals gehard veiligheidsglas en hoogwaardige, aluminium profielen. 

Iedereen kan genieten van frisse lucht

Productnieuws
Of je nu een bestaand toilet hebt of een nieuw toilet aan het installeren bent, iedereen kan vanaf nu genieten van frisse lucht op het toilet. Waar eerst de geurzuivering onderdeel was van het inbouwreservoir, is het nu een losse module die in de Sigma-inbouwreservoirs past. Bestaande toiletten kunnen middels deze losse module nu ook voorzien worden van geurzuivering. Goed nieuws voor mensen die ook frisse lucht in en rondom het toilet willen, maar geen verbouwing wensen.

Innovatie, design en optimale hygiëne

Productnieuws
Armaturenlijnen F3 en F5 van Franke Water Systems voldoen moeiteloos aan de hoge eisen van openbare wasruimten. Een compleet sanitair systeem waarbij een lange levensduur, kwaliteit, functionaliteit en design centraal staan. Contactloze, opto-elektronische gestuurde kranen zijn comfortabel en leveren een bijdrage aan hygiënische schone openbare ruimten.

Griffon Kolmat®Fibre Seal

Productnieuws

De revolutie in schroefdraadafdichting Gastec gecertificeerd 

Nemox nu ook in Brushed Black Metal en Brushed Gold

Productnieuws

Geesa breidt de Nemox collectie uit met Brushed Black Metal en Brushed Gold. Ook deze varianten zullen met hun subtiel ontwerp en verfijnde ronde vormen hun plaats veroveren in veel badkamers. De kwaliteit en elegante uitstraling van de bestaande collectie wordt nu aangevuld met een subtiel stoer, geborsteld karakter, zwart of goud.

Grohe Perfect Match: Ontworpen voor een match tussen vorm en functie

Productnieuws

De perfecte match vinden is niet eenvoudig. Dat geldt ook voor de badkamer. Omdat GROHE’s keramiekproducten worden geleverd in aanbevolen combinaties die perfect passen bij de GROHE kranen, douches en sanitaire systemen, vullen ze elkaar aan qua design en qua technologie.

Duravit presenteert wereldnoviteit “c-shaped”

Productnieuws

Duravit introduceert, met de uitbreiding van de serie Happy D.2 Plus van sieger design, de nieuwe c-shaped technologie waarvoor het patent inmiddels is aangevraagd.

Geef de badkamer kleur met Villeroy & Boch

Productnieuws

Lichte kleuren zorgen ervoor dat een ruimte optisch groter wordt en het gebruik van warme tinten geeft gelijk een intieme sfeer. Villeroy & Boch heeft onlangs het kleurenprogramma uitgebreid van haar collecties waardoor er veel mogelijkheden zijn om te spelen met kleur in de sanitaire ruimtes.