Nieuws

Openingstijden en leveringen kerstperiode

Bedrijfsnieuws

Graag informeren we je over onze bereikbaarheid en leveringen rond kerst en oud en nieuw. Onze kantoren en servicebalies zijn op 24 en 31 december geopend tot 13.00 uur. Op deze dagen kun je tot 12.00 uur je bestelling plaatsen voor levering op de eerstvolgende werkdag (indien voorradig).

Nieuwe condities Grohe in 2022

Bedrijfsnieuws

Grohe heeft aangekondigd per 1 januari 2022 de conditiestructuur voor de gehele Nederlandse professionele markt te vernieuwen. Zowel de bruto als nettoprijzen zullen daardoor wijzigen.

Circulaire Economie, nieuwe serie afvoerputten

Productnieuws

Als eerste bedrijf van afvoerproducten in Nederland heeft van den Berg Afvoerputten het initiatief genomen om van 100% eerder gebruikte grondstoffen voor kunststof en voor 90% gebruikt materiaal voor roestvrijstaal, afvoerputten te gaan produceren.

Nieuwe Geberit douchevloer Sestra met voelbare steenstructuur

Productnieuws

Uniek aan de Geberit douchevloer Sestra is het karakteristieke oppervlak met een zichtbare en voelbare steenstructuur. Het robuuste steenhars voelt aangenaam warm aan de voeten en is, mede dankzij het profiel, buitengewoon antislip.

De nieuwe GROHE Eurosmart: heruitvinding van een icoon

Productnieuws

Meer dan 20 jaar geleden introduceerde GROHE zijn eerste Eurosmart-kraan voor de badkamer. Sindsdien is de productlijn snel uitgegroeid tot de onbetwiste bestseller in het GROHE-kranenaanbod. Hoewel de belangrijkste kenmerken van de lijn onveranderd blijven, zorgt GROHE ervoor dat de Eurosmart kranen altijd meegroeien met de veranderende wooneisen en ze worden aangepast aan de moderne behoeften.

Accessoires Frame: stijlvolle accessoires voor de badkamer

Productnieuws

Novellini heeft sinds kort diverse bijzondere badkameraccessoires in het assortiment. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een variant met één of meerdere planchetten, een handdoekhouder of een planchet met zeepdispenser. Hierbij heb je ook nog de keuze uit een aantal prachtige kleuren. 

Slimme installateurs kiezen eenvoud

Productnieuws

Kiezen voor een Geberit WC Pack is kiezen voor eenvoud. Eenvoudig kopen door de handige meeneemverpakking. Eenvoudig kiezen door het brede assortiment. En eenvoudig installeren door de innovatieve techniek – Easy Fast Fix (EFF3) – van Geberit.

BoX met Flens: Strakke afwerking en gemakkelijke installatie

Productnieuws

De inrichting van de badkamer krijgt steeds meer aandacht. Niet gek ook, aangezien we er gemiddeld steeds meer tijd doorbrengen. Ook gaan de details een grotere rol spelen. Denk bijvoorbeeld aan slimme accessoires of handige opbergoplossingen. Hier zijn de inbouwnissen een mooi voorbeeld van.

Nieuw bij Gévier: Sanibell

Productnieuws

Gévier is sinds de zomer van 2021 verkooppartner van Sanibell. Met Sanibell’s badmeubelmerken INK en Proline bedienen zij de consument met de inspirerende en hoogwaardige badkamermeubelen in de nieuwste kleuren en volgens de laatste trends. In diverse prijssegmenten en voor ieder wat wils.

Hygiëne en waterbesparing voorop met het SPORTING 2 douchepaneel

Productnieuws

Het SPORTING 2 douchepaneel is hygiënisch, waterbesparend, aanpasbaar en vandaalbestendig. Dit topproduct van DELABIE is voortaan ook beschikbaar in elektronische versie.