Nieuws

Openingstijden en leveringen feestdagen april en mei

Bedrijfsnieuws

Tijdens de aankomende feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden en leveringen. Op de volgende dagen zijn onze kantoren en servicebalies gesloten: tweede paasdag, Koningsdag, Hemelvaart en tweede pinksterdag.

Gehele wagenpark Gévier rijdt nu op brandstof gemaakt van frituurvet

Bedrijfsnieuws

Bestellingen van Gévier worden nu nóg duurzamer geleverd. Het volledige diesel-wagenpark van Rensa Family Company, ons logistieke zusterbedrijf, rijdt nu op HVO (Hydrogenerated Vegetable Oil), een brandstof die geproduceerd wordt van plantaardige afvaloliën en –vetten als frituurvet. Het gaat in totaal om een kleine 90 vrachtwagens en bestelbussen die dagelijks bestellingen leveren.

RHEINZINK PRISMO brengt kleur in ieder ontwerp

Productnieuws

Nieuw in het RHEINZINK assortiment: RHEINZINK PRISMO. Met zes op de natuur geïnspireerde kleuren biedt PRISMO vele ontwerp-opties. Het materiaal is geschikt voor het bekleden van daken, gevels, dakkapellen en andere gebouwdelen. De unieke eigenschappen van RHEINZINK, zoals de flexibiliteit, levensduur en het natuurlijke uiterlijk blijven ook bij PRISMO behouden.

Leveringen rondom feestdagen

Bedrijfsnieuws

Rondom kerst en de jaarwisseling hebben we aangepaste openingstijden en levertijden. Onze kantoren en servicebalies zijn maandag 26 december, tweede kerstdag, gesloten. Wil je rondom kerst en/of oud en nieuw een bestelling plaatsen?

Slimme urinoirspoeling met innovatieve ruimtesensor

Productnieuws

Openbare toiletvoorzieningen zijn meestal geen concert van je favoriete band: Het ideale trio voor urinoirsystemen rockt met optimale zuiverheid, hygiëne en zonder onaangename geurtjes. Voor dit zeer frequent gebruikte toepassingsgebied mogen alleen absoluut betrouwbare functionele componenten worden gebruikt.

Geberit elektra- en data-aansluitdoos voor de wc

Productnieuws

Geen twijfel mogelijk: een stroomaansluiting bij de wc verhoogt het comfort in de badkamer. Of het nu gaat om hygiënisch reinigen met water via een douchewc, een oriëntatielichtje of frisse lucht dankzij geurzuivering: elektriciteit maakt het mogelijk. Daarom is het belangrijk om tijdens het bouw-­ of renovatieproces voor een stroomvoorziening bij de wc te zorgen.

Water en energie besparen met GROHE-producten

Productnieuws

Met torenhoge energieprijzen en de toenemende klimaatcrisis, is het besparen van grondstoffen thuis belangrijker dan ooit. Maar hoe kunnen water, energie en dus geld gemakkelijk en zonder veel moeite worden bespaard? GROHE biedt betaalbare producten voor een duurzame levensstijl die water en energie besparen zonder afbreuk te doen aan comfort of waterplezier.

Grundfos SCALA2 voor perfecte waterdruk overal in huis

Productnieuws

De Grundfos SCALA2 is dé alles-in-één drukverhogingspomp voor in huis. De SCALA2 maakt het mogelijk op elk moment van de dag een goede waterdruk te hebben, op elke kraan of tappunt. Met de SCALA2 drukverhoger komt er zelfs uit de grootste regendouche een harde waterstraal. Doet iemand anders in huis daarnaast de kraan aan? Geen nood, ook dan blijft de waterdruk even hoog.

Trendy LUA x LANI collectie

Productnieuws

De nieuwe LUA collectie van LAUFEN is geschikt voor de zakelijke- en particuliere markt. De basisvorm van de LUA-collectie is ovaal en daarmee elegant maar ook functioneel. Van keramische objecten in trendy kleuren tot de bijbehorende LANI meubels. Een complete badkamercollectie met één samenhangend design.  

De Henco buis: Simpelweg de beste buis die er bestaat!

Productnieuws

Het is de superieure kwaliteit en de unieke eigenschappen waardoor de Henco buis zich de allerbeste buis mag noemen die op de markt verkrijgbaar is. Dat is niet slechts een mening gebaseerd op feiten, maar ook die van de meeste kritische en objectieve ambassadeurs, de installateurs.

Sinds de oprichting in 1992 is het juist deze unieke buis welke Henco objectief onderscheid en de kwalitatieve graadmeter is voor alle andere Henco producten. Bij de ontwikkeling van deze buis is volop ingezet op het verkrijgen van de beste kwaliteit en eigenschappen, deze hebben zich al dertig jaar in de praktijk bewezen.