Logistiek op maat: wij maken jouw plaats leaner, greener en cleaner

De meest efficiënte en werkbare logistiek per project

Omdat geen enkele bouwplaats gelijk is en elk project zijn eigen specifieke voorwaarden kent, biedt Gévier de dienst Maatwerk bouwplaatslogistiek. Bij Maatwerk bouwplaatslogistiek denken wij mee in het vinden van de meest efficiënte en werkbare oplossing per project.
 

Het team Maatwerk bouwplaatslogistiek bestaat uit voorraadbeheerders, vervoersspecialisten, product managers en accountmanagers. Samen met jou gaan we op zoek naar een oplossing die echt werkt en bovendien kostenbesparend is.

Openheid en vertrouwen

Om tot de meest ideale bouwplaatslogistieke oplossing te kunnen komen is openheid en wederzijds vertrouwen nodig. Bouwplaatslogistiek gaat verder dan alleen activiteiten op de bouwplaats.

Het bepalen van het bestelmoment, rekening houden met doorlooptijden en continue bijsturen in de werkelijke behoefte op locatie zijn net zo, of misschien nog wel belangrijker. Bouwplaatslogistiek is continue communiceren en afstemmen, van ontwerpfase tot aan de uiteindelijke oplevering.

Maximaal rendement uit elk project

Met maatwerk bouwplaatslogistiek haal je het maximale rendement uit jouw project en krijg je een oplossing die echt werkt. Geen zorgen of het juiste materiaal wel aanwezig is, geen zorgen over te veel vermogensbeslag door voorraden in de keten en zo min mogelijk bewegingen in de keten.