De beste kwaliteit én gemak, ook 's nachts

Met 'gecombineerd leveren' ontvang je bestellingen van Gévier en verwarming- en ventilatiespecialist Rensa in één levering. Daarmee krijg je het beste van twee werelden. Je werkt samen met gespecialiseerde groothandels én ontvangt de bestellingen in één keer. Ook 's nachts.
 

De logistiek en magazijnen van Gévier en Rensa zijn gekoppeld en worden door hetzelfde magazijnsysteem verwerkt. Dat betekent dat Gévier jouw bestelling bij beide groothandels met dezelfde vrachtwagen aflevert.

Unieke dienstverlening waarvan je maximaal profiteert

Gecombineerd leveren is een unieke dienstverlening waarvan je maximaal profiteert. De vertegenwoordigers van Gévier en Rensa zijn gespecialiseerd in hun eigen assortiment en kunnen jou als geen ander adviseren. Het enige dat wij vragen is om zaken te doen met beide partijen.

Zaken doen met verschillende specialisten met logistieke efficiency, daar draait het allemaal om. Gecombineerd leveren S en W stelt je in staat om voor badkamers en sanitair én voor verwarming en ventilatie samen te werken met gedegen specialisten, zonder dat je te maken hebt met verschillende leveringen. Je krijgt de beste kwaliteit zonder in te leveren op gemak.

De voordelen

Zaken doen met specialisten van de Rensa Family

 Badkamers, sanitair en warmte in één levering

Ook in de nacht