Met gesorteerd leveren van Gévier heb je alle onderdelen bij de hand.

Gesorteerd leveren: alles bij de hand in één container

Met 'gesorteerd leveren' ontvang je de bestelde artikelen, die je nodig hebt voor een project met repeterende werkzaamheden, in handige rolcontainers netjes per woning en/of ruimte gesorteerd bij elkaar. De medewerkers hebben op deze manier de benodigde onderdelen in één keer bij de hand. Zo kunnen zij direct aan de slag!
 

Gévier sorteert en verpakt de benodigde artikelen voor één woning of ruimte en levert die op handige rolcontainers. Ieder pakket is voorzien van een sticker met een referentie of een omschrijving. Hiermee kunnen jouw medewerkers snel en eenvoudig achterhalen waar het betreffende pakket voor is bestemd.

Waar, wanneer en hoe jij het wil

Wanneer je de eerste keer van deze dienst gebruikt maakt of als je voor een omvangrijk project de leveringen gesorteerd wilt ontvangen, neem je samen met jouw vertegenwoordiger de wensen door.

Dit is jouw voordeel

Met 'gesorteerd leveren' van Gévier realiseer je flinke tijdsbesparing bij het sorteren van de geleverde artikelen en het samenstellen van de benodigde materialen per ruimte of woning.

Jouw medewerkers kunnen direct aan de slag. En doordat de juiste artikelen bij elkaar zijn verpakt, vermindert het ook de foutkans bij montage. Daarnaast hoeven jouw medewerkers tijdens de montage niet meer ‘van de klus af’. Dus ook geen tijdsverlies meer door zoekgeraakte, verkeerde of onvoldoende onderdelen op het moment van installatie.