Dit doen wij (alvast voor jou) bij prefab van inbouwreservoirs

De montage van sanitair kan zelfs in de meest eenvoudige situaties tijdrovend zijn. Met het huidige tekort aan capaciteit in de montage is prefab de oplossing om het rendement flink te verbeteren. Er zijn legio mogelijkheden op het gebied van prefabricage van sanitair. Neem nu inbouwreservoirs. Dit kunnen onze sanitair-specialisten voor je doen, zodat jij je monteurs een stuk efficiënter kunt inzetten.

Op de afdeling Prefab worden de inbouwreservoirs voorgemonteerd. Zo kunnen ze alvast op de juiste hoogte worden afgesteld, compleet voorzien van een knietje en een deel van het leidingwerk. Ook kan de afvoerleiding alvast voor gemonteerd worden. Zo hoeft in de ruwbouw enkel het reservoir aangesloten te worden.

Behalve de inbouwreservoirs kunnen wastafels worden voorzien van sifon en kraan en monteren we de zittingen op toiletten.

Per bouwfase uitgeleverd

De onderdelen van het inbouwreservoir kunnen per bouwfase uitgeleverd worden. De afdeling Prefab kan de juiste montagematerialen afleveren op het gewenste moment. Zo is het mogelijk om een ruwbouw- en afbouwsetje samen te stellen, compleet op maat. De montagematerialen voor de pot en het isolatiematje – onderdelen van het reservoir – kunnen later samen met het sanitair geleverd worden. Zo heb je alleen de op dat moment benodigde materialen ter plaatse, en verder niets. Zo is er geen risico dat onderdelen die pas later nodig zijn, kwijtraken op de bouw. Wel zo overzichtelijk.

Geen tijdrovende verpakkingen

Al het materiaal kan per woning, genummerd, in afsluitbare containers klaargezet worden voor de gewenste levering op de bouwplaats.

De inbouwreservoirs worden zonder verpakking, maar met voldoende bescherming, op de bouwlocatie geleverd. Vooral bij een inbouwreservoir scheelt dat veel verpakkingsmateriaal. Wij hebben de verpakkingen van al die losse onderdelen al voor je verwijderd en op een duurzame, verantwoordelijke wijze afgevoerd. Dat scheelt niet alleen diverse afvalstromen op locatie, maar ook kostbare tijd.

 

Voordelen

• Verhoging productiviteit.

• Monteurs kunnen zich concentreren op het installatiewerk in plaats van montagewerk.

• Reduceren van fout- en faalkosten.

• Geen tijdverlies door overtollig verpakkingsmateriaal. Met name voor een inbouwreservoir scheelt dit veel tijd!