Prefabriceren om kans op beschadiging en diefstal te verkleinen

Een bouwplaats is vaak een drukke en dynamische omgeving. De kans is dan groter dat er (sanitair)producten of losse onderdelen beschadigd of kwijt raken of, helaas ook, gestolen worden. Neem bijvoorbeeld een glijstangcombinatie. Deze sets bestaan uit allemaal losse artikelen, zoals een glijstang, douchekop, doucheslang en eventueel nog een regendouchekop of een thermostaatkraan. Onderdelen die zo kwijtraken of meegenomen kunnen worden.

Levering in rolcontainer

Een manier om deze artikelen daartegen te beschermen is het leveren in een rolcontainer. Gévier levert het groot- en kleingoed handig per woning in een rolcontainer die ter bescherming met een hangslot kan worden afgesloten.

Per bouwfase uitgeleverd

Daarnaast kan Gévier de glijstangsets opdelen en uitleveren in de bouwfase waarin ze nodig zijn. De glijstang en thermostaatkraan ontvang je dan samen met de andere artikelen voor de afbouw van het sanitair. De doucheslang, douchekop en eventueel regendouchekop worden pas net voor oplevering geleverd. Precies wanneer je ze nodig hebt. Een simpele oplossing om schade of diefstal te voorkomen.

Geen tijdrovende verpakkingen

Wij hebben de verpakkingen alvast voor je verwijderd en op een duurzame, verantwoordelijke wijze afgevoerd. Dat scheelt niet alleen diverse afvalstromen op locatie, maar ook kostbare tijd.

Voordelen

• Kans op beschadiging, verlies of diefstal verkleind

• In afsluitbare rolcontainer per woning geleverd

• Geen last van overtollig verpakkingsmateriaal