DRL Products

Specialist in verwarmen

DRL Products heeft een ruim assortiment producten en is veelal uit voorraad leverbaar bij Rensa. DRL Products is dé specialist in verwarmen, zowel elektrisch als cv. Tevens levert DRL Custom made designradiatoren en vele andere unieke installatietechnische producten. Kwaliteit, betrouwbare leverafspraken en gunstige prijsstelling zijn hier in kernbegrippen. Als innoverend bedrijf is DRL voortdurend op zoek naar nieuwe producten om de samenwerking met de installatiewereld nóg verder te intensiveren. Het elektrisch verwarmen neemt binnen het productenscala van de installatiebranche een steeds belangrijkere plaats in. DRL Products speelt hierop in! Unieke onderscheidende producten.

Elektrische radiatoren
Het elektrische DRL E-Comfort pakket van DRL Products biedt voor iedere ruimte een geschikt model. Met een elektrische radiator kun je een woning, werkplek of bedrijfsruimte eenvoudig en op een duurzame manier verwarmen, bijvoorbeeld in de combinatie met zonnepanelen. DRL Products biedt een breed assortiment elektrische radiatoren. E-Comfort badkamerradiatoren: CLAUDIA, tevens in trendy mat zwart, CLAUDIA Remote, CLAUDIA Blow, LISA en de vloeistofvrije radiatoren NOXX en ZION. Radiatoren met dubbel verwarmingssysteem: KLIMA, ICON, EREA en DEVA. Convectoren SIRIO en ROUNDLINE met optionele draadloze kamerthermostaat. De ONSEN is onze nieuwste aanwinst, een compacte design badkamerradiator. DRL heeft tevens een ruim assortiment badkamer fanheaters waaronder de WINDY en de BALI. Hiermee kun je diverse ruimtes razendsnel verwarmen en besparen op energiekosten. Deze fanheaters zijn zeer eenvoudig te bedienen en bieden vele programmeer mogelijkheden zoals tiptoetsbediening, boost functie met timer, energiezuinige dag week programma’s, bewegingssensor, openraam sensor en nog veel meer.

Bekijk het assortiment

Badkamer radiatoren
Nog steeds niet weg te denken uit het DRL-assortiment zijn de water gevoede badkamer radiatoren. Om aan de hedendaagse design vraag te kunnen voldoen heeft DRL de witte LISA badkamer radiator tevens uitgevoerd in Mat Zwart. Deze radiator is elegant en kenmerkend door zijn stijlvolle eenvoud met fraaie belijningen. Daarnaast is de prijs zeer aantrekkelijk van deze badkamerklassieker. Er zijn diverse modellen leverbaar in 4 hoogte en 2 breedte maten met verschillende aansluitingen. Deze radiatoren kunnen worden uitgebreid met de fraaie OVUS kranen designsets, aansluitsets, regelelementen in Chroom of Mat Zwart en zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar.

Bekijk het assortiment