Welkom bij LAUFEN: een Zwitserse precisie

LAUFEN is een Zwitsers merk dat uitblinkt door een perfecte combinatie van design, kwaliteit en functionaliteit. Als het premium merk onder de Roca paraplu, leidt LAUFEN al meer dan 130 jaar de wereld in de productie van innovatieve sanitaire producten, met een wereldwijd distributienetwerk dat de hoogste normen van excellentie naleeft.

LAUFEN ‘s expertise ligt in de kennis van sanitairproductie, waarbij ze het oudste kneedbare materiaal dat de mens kent, gebruiken met Zwitserse precisie. LAUFEN begrijpt de complete badkamerervaring en ze streven er dan ook naar om het dagelijks leven van mensen te verrijken door unieke ruimtes te creëren voor welzijn, persoonlijke verzorging en gezondheid.

Kwaliteit en milieuvriendelijkheid: LAUFEN ‘s toewijding   

Kwaliteit betekent bij LAUFEN niet alleen productiekennis, maar ook het praktische voordeel voor de klant - vaak onzichtbaar maar altijd voelbaar. LAUFEN is toegewijd aan het spaarzaam gebruik van water en streeft naar milieuvriendelijke productieprocessen om de impact op het milieu te minimaliseren.

Vakmanschap en innovatie sinds 1892

Sinds 1892 perfectioneert LAUFEN onophoudelijk keramische productie, met aandacht voor detail en passie voor excellentie. De productievestigingen in Centraal-Europa zijn het epicentrum van badkamer- en keramiekexpertise, waar traditie en ervaring samenkomen om de beste Zwitserse kwaliteit te waarborgen.

Duurzaamheid: De Kern van Ons Bestaan

Duurzaamheid staat centraal in alles wat LAUFEN doet. De recente mijlpaal is de lancering van 's werelds eerste elektrische CO2-vrije tunneloven in de fabriek in Gmunden, Oostenrijk. Deze revolutionaire technologie maakt keramische productie klimaatneutraal en versterkt de toewijding aan duurzaamheid.