Novellini

Novellini is hét merk voor stijlvolle douchewanden. Door het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen zijn de producten gemakkelijk te onderhouden. Het merk biedt oplossingen voor badkamers van vrijwel elke grootte, passend op elke muur en in elke nis. De douchewanden zijn stijlvol en veelzijdig; Italiaans topdesign dus, voor iedereen die optimaal wil genieten van de ruimte in zijn of haar badkamer.

De productfilosofie is gebaseerd op het vergaren van kennis over de werkelijke behoeften van de klant, met als doel het bieden van de beste wellness-ervaring. Doordat dit wordt gecombineerd met het Italiaanse design van de producten heeft Novellini voor bijna iedere badkamer een passende oplossing. Deze oplossingen worden als mooi en prettig in gebruik ervaren.

Behalve douchewanden maakt Novellini douchebakken, stoomcabines, baden,  badkamermeubels en uiteraard inloopdouches in vele maten en kleuren. Het merk speelt daarnaast ook in op een veelgehoorde behoefte om de wasmachine en droger netjes weg te werken in een wasmachinekast. Deze kasten uit de serie Space zijn dan in dezelfde kleuren verkrijgbaar als de meubels.

Alle activiteiten van Novellini zijn gericht op de gezondheid van de mens met zijn wensen, behoefte aan welzijn en rust. Het respect voor deze waarden brengt met zich mee dat het merk producten maakt die zo min mogelijk invloed hebben op het milieu, zowel voor wat betreft het gebruik van de materialen als tijdens het fabricageproces.

Kortom: Novellini is gekend om het brede assortiment met Italiaans design en de focus op duurzaamheid en innovatie. De producten met goede prijs-kwaliteitverhouding worden in de hele wereld verkocht om klanten te helpen bij het realiseren van de badkamer van hun dromen.

Kijk voor meer informatie op www.novellini.nl