De finishing touch voor de badkamer

Douchegoten

ACO ShowerDrain douchegoten zorgen voor een perfecte afwatering van sanitaire ruimten, wellnesslocaties en de badkamer. Wij bieden volop keuzemogelijkheden in kleuren en materialen. Van klassiek tot trendy. Van een no-nonsense uitstraling tot een hotel-look. Er is altijd wel een ShowerDrain die past bij de gewenste stijl. Ook langere douchegoten zijn geen probleem voor ons, want dan maken we ze gewoon op maat! Of het nu gaat om een douchegoot of sanitaire put voor particulieren, hotels of projecten; de kwalitatief hoogwaardige ACO ShowerDrain geeft de onverwachte finishing touch!

ShowerDrain C

Onze bekendste douchegoot is de ShowerDrain C met een grote afvoercapaciteit Met deze volledig gelaste RVS goot heb je bij de juiste inbouw geen risico op lekkages. De goot heeft een lage inbouwhoogte en is zeer geschikt voor renovatie. Het uitneembare stankslot is eenvoudig te reinigen

Energie besparen met je douchegoot

De ACO ShowerDrain X haalt zo'n 50% van de energie uit het warme douchewater terug, waarmee een gemiddeld gezin ca. 190 m3 gas per jaar bespaart. Met de ShowerDrain X 2.0 kan zelfs meer dan 50% worden bespaard. Daarnaast werkt de ShowerDrain X comfortverhogend, omdat op deze wijze ca. 9-12kW vermogen aan de warmwatervoorziening voor het douchen wordt toegevoegd. Hierdoor is een kleine ketel met een regendouche geen probleem meer! De ShowerDrain X verlaagt ook het energielabel (epc) van de woning. Kortom, heel veel voordeel met een lage investering.

NIEUW: Lichtgewicht composiet douchevloer 

Een trend in de badkamer is de douchevloer. Een douchevloer is stijlvoller, ruimtelijker en veiliger dan de klassieke douchebak. Als een douchevloer wordt geïntegreerd in de badkamervloer heb je geen opstapje en creëer je een ruimtelijke uitstraling. Daarbij willen we graag de uitstraling van een sterke natuurstenen vloer, maar wel met het gewicht, onderhouds- en plaatsingsgemak van kunststof en een ruime keuze in kleuren en maten.

Daarom introduceert ACO de lichtgewicht composiet ShowerDrain Floor; een kant en klare douchevloer die door zijn strakke uitstraling en kleurkeuze een toegevoegd designelement vormt voor de huidige badkamerarchitectuur.