Meer dan 90 jaar ervaring

DELABIE is een Frans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot Europees leider in kranen en sanitaire voorzieningen voor publieke ruimten. Het bedrijf werd opgericht in 1928 en telt vandaag 9 filialen wereldwijd. DELABIE is een internationale referentie geworden: meer dan 2.000 producten worden vanuit de fabriek in Frankrijk naar meer dan 90 landen uitgevoerd. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn focus op duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en design, terwijl het tegelijkertijd voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid. DELABIE's missie is om kwalitatief hoogwaardige, duurzame sanitaire producten te leveren die bijdragen aan een betere waterbeheersing en de hygiënestandaarden in openbare instellingen verhogen.

Ruim aanbod

Het assortiment van DELABIE is breed en divers, ontworpen om aan de uiteenlopende behoeften van elk type gebruiker te voldoen. In totaal zijn er 5 gamma’s: Kranen voor Publieke Ruimten, Kranen voor Ziekenhuizen en Zorginstellingen, Toegankelijkheid en Autonomie - Hygiëne accessoires, RVS Sanitaire Toestellen en Kranen voor Professionele Keukens. De focus van het bedrijf ligt op het ontwerpen van producten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn maar ook functioneel, duurzaam en eenvoudig in gebruik. Innovatie staat centraal bij elk ontwerp, waarbij DELABIE streeft naar de integratie van nieuwe technologieën die bijdragen aan het comfort van de gebruiker en het milieu.

Duurzaam en meer

Duurzaamheid, veiligheid en hygiëne vormen de kernwaarden van DELABIE's bedrijfsfilosofie. Zo zet het bedrijf zich in voor de ontwikkeling van producten die water- en energiebesparend zijn, bijdragend aan de bescherming van het milieu en het welzijn van toekomstige generaties. Veiligheid en hygiëne zijn eveneens essentieel, met producten die ontworpen zijn om risico's op legionella en andere bacteriële besmettingen te beperken, en producten die de gebruiker beschermen tegen brandwonden. Verder wordt er ook bijzondere aandacht besteed aan vandaalbestendigheid en onderhouds- en installatiegemak. In publieke gebouwen wordt er immers anders omgegaan met het sanitair en de installatie en het onderhoud moeten vlot kunnen verlopen.

Door voortdurend onderzoek en ontwikkeling, samen met strenge kwaliteitscontroles, garandeert DELABIE dat haar producten voldoen aan de hoogste internationale standaarden. Het bedrijf streeft ernaar om zijn klanten niet alleen producten van topkwaliteit te bieden, maar ook oplossingen die een gezonde en veilige omgeving bevorderen.