Detremmerie

DETREMMERIE stelt zijn collectie in 2020 nog steeds bij om zo als trendsettend aan de weg te blijven timmeren.

Clement en Thorgan: twee nieuwe aanwinsten

De badencollectie van Detremmerie is al sinds jaar en dag een welkome aanvulling in combinatie met de andere badkamerlijnen van Detremmerie. Clement is een nieuwkomer die met zijn geïntegreerde overloop super veilig is. Zijn compacte afmeting (160 x 75 cm) zorgt dat hij in veel badkamers makkelijk kan worden toegepast. 
 

Het bad Thorgan heeft een eigentijdse vorm. Dit bad is een mengeling tussen modern en rustiek en 170 x 75 cm. Beide baden zijn leverbaar in matte en glanzende uitvoering.

 

Marmer is hot: 3 nieuwe kleuren Polar Grey, Coffee, Pietra Grey

Marmer is momenteel hot; chique, eigentijds en toch tijdloos. Deze natuurelementen kunnen ook stralen in de badkamer; mits met de juiste behandeling en onderhoud kan je deze wastafels en douchebakken  jarenlang schoonhouden. Onze collectie werd nu nog aangevuld met drie nieuwe kleuren, namelijk Polar Grey, Coffee en PIetra Grey. De 5 reeds bestaande kleuren zijn Carrara, Negro, Emperador Dark, Verde India en Portoro Negro. De nieuwe blikvangers van je badkamer!

NO LIMIT 20: Nieuwe marmer wastafel

Onze No Limit 20 is de ideale opstelling om jouw kleine doucheruimte of toilet te laten schitteren. In het najaar 2020 wordt deze reeks aangevuld met een nieuwe wastafel, leverbaar in kunstmarmer, top solid of echt marmer. De marmeren waskom is leverbaar in 4 uitvoeringen, namelijk witte en zwarte marmer, Emperador Bruin en Silver Fantasy grijs. Deze wastafel heeft een uitspringende ronde wastafel, waardoor je eindelijk een praktische kleine wastafel krijgt. Deze kan worden gecombineerd met spiegel, onderbouw of open frame naar keuze.

De ovaal trend: Nu ook in de badkamer

Ovaal is een trend die zich vast maar zeker doorzet: met onze ovale kolomkast, spiegelkast en spiegels kan je je badkamer gaan onderscheiden van de rest! De softe vormen zorgen voor een heel rustig en praktisch touch. De kasten zijn leverbaar in mat lak zwart en de spiegels zijn leverbaar in mat wit, mat zwart en mat goud. Tevens kunnen de spiegels worden voorzien van indirecte led-verlichting. 

NO LIMIT 45 & 50: Nieuwe ultradunne keramische wastafels

De collectie No Limit 45 en 50 worden aangevuld met twee nieuwe keramische wastafels. De ultra dunne keramische wastafel met een enkele glooiende wastafel kan zowel op 45 of 50 cm diep. Altijd een matte krasvaste uitvoering in 4 verschillende kleuren, namelijk Mat Wit, Mat Zwart, Vison en Cappucino. Tevens kan de wastafel op 45 cm diep met ronde waskommen en afdektablet, zodat het water mooi over deze plaat wegparelt. Een pareltje voor de badkamer…

205 nieuwe RAL kleuren in NO LIMIT Round & Deluxe

Kleur in de badkamer; geen probleem met Detremmerie. Naast de reeds uitgebreide keuze van kleuren houtimitatie, mat en hoogglans gelakt, wordt de collectie No Limit Deluxe en No Limit round nu uitgebreid met 205 RAL kleuren. Deze mat gelakte elementen zijn de kers op de taart van de badkamer. Detremmerie investeert hiervoor in 2000 m2 extra productieruimte en lakstraat. Zo kan de klant zijn badkamer helemaal naar smaak inrichten. Dit alles met meubelen met een know how van meer dan 80 jaar.

Detremmerie Architect wordt aangevuld met maatwerk

Detremmerie weet zijn uitgebreide collectie No Limit aan te vullen met de Architect lijn.

Hierdoor kan je wastafels, onderkasten en spiegelkasten, aangevuld met spiegels op maat bestellen. Tot nu toe kon dit steeds met Solid Surface wastafels; voortaan kan dit ook met keramische wastafels en marmeren wastafels met geïntegreerde waskommen naar keuze.

Het neusje van de zalm, wastafels vrijhangend of op meubel; je kiest zoals je het zelf wenst.