200 JAAR ERVARING

In de meer dan 200 jaar dat Duravit bestaat hebben zij zich ontwikkeld tot een complete badkamer-leverancier die veel waarde hecht aan kwaliteit, design en technologie. Door het productieproces in eigen hand te houden kan een stabiele kwaliteit gewaarborgd blijven. Van baden tot kranen, van wastafels tot douchetoiletten, van accessoires tot badmeubels: Duravit is dé leverancier van, kwalitatief hoge, complete badkamers in elk segment.

TIJDLOOS MODERN DESIGN

Al sinds de jaren tachtig werkt Duravit samen met toonaangevende designers als oa Dieter Sieger en Philippe Starck. Zij staan garant voor tijdloze moderne designs. ‘Technologie die het ontwerp niet domineert’. Met deze waarde in het achterhoofd ontwikkelt Duravit, met de wens van de consument in het achterhoofd, innovatieve technische oplossingen om in hun producten te integreren. Om de consument de kans te geven hun complete badkamer nóg meer te personaliseren zijn er kranen en accessoires in meerdere afwerkingen, die exact overeenkomen qua kleur. Zelfs de greepjes van de meubels uit het Duravit D-Neo -design by Bertrand Lejoly- assortiment zijn verkrijgbaar in dezelfde afwerkingen.

DUURZAAM

We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor het milieu, onze werknemers en toekomstige generaties. Sociale duurzaamheid vormt een integraal onderdeel van onze duurzaamheidsstrategie en is in het bijzonder gericht op onze werknemers en hun welzijn. Het respectvol gebruik van hulpbronnen en een duurzaam productieproces zijn ook uiterst belangrijk voor ons. Daarom ontwerpen we producten voor onze badkamer-keramiek-en meubelseries die bijzonder functioneel, solide en duurzaam zijn gebleken – Vooral als het gaat om water.