Een badkamer is niet compleet zonder een Easy Drain

Door te kiezen voor Easy Drain kies je voor de meest ervaren en gespecialiseerde producent op het gebied van afvoertechniek. Met de producten van Easy Drain ben je verzekerd van kwaliteit; alle Easy Drain producten worden aan de strengste testen onderworpen. De kwaliteitszorg stopt niet bij de levering van het product zelf. 

Easy Drain producten hebben een elegante afwerking en zijn zeer geschikt voor kleine en grote tegels. Met Easy Drain bieden wij een oplossing voor iedere badkamer, tegelvloeren, gietvloeren, vinylvloeren, beton en natuursteen vloeren. Je hebt de keuze uit meerdere roostervarianten in smalle en brede uitvoeringen. Het zeer hoge kwaliteit RVS is eenvoudig te reinigen. Easy Drain douchegoten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Bovendien zijn al onze douchegoten eenvoudig te reinigen en kunnen ze op elke gewenste locatie in de douche geïnstalleerd worden: vrij in de vloer, tegen de wand of bij de ingang. Hieronder vind je een greep uit de collectie.

De onderhoudsarme douchegoot

De Easy Drain Compact serie zijn tijdloze drains, leverbaar in diverse varianten. Met een inbouwdiepte vanaf slechts 63 mm is de Easy Drain Compact de meest ondiepe douchegoot ter wereld. De Compact serie bestaat uit verschillende type drains, waaronder de Compact Clean, met Dryphon techniek! Met als voordeel: minder schoonmaken! Dankzij de hoge snelheid (60 liter per minuut) waarmee het water door de sifon gaat worden vuil en haren direct weggespoeld en krijgt het geen kans om zich te hechten.

Kracht van eenvoud

Voorkeur voor bescheiden en minimalistisch? Dan zijn de Easy Drain S-Line en Easy Drain M-Line perfect. Deze douchegoten combineren een bijna onzichtbaar driehoekig ontwerp met een verfijnde stijl. Het rooster kan als rvs geborsteld of omgedraaid als tegelrooster gebruikt worden.

Opvallend?

Wil je met de drain opvallen? Ga dan voor de Easy Drain Diamond of Easy Drain Dot en Square. Dit zijn echt schitterende én opvallende drains voor in de badkamer. De Easy Drain Diamond brengt met haar diamante vorm het luxueuze gevoel naar de badkamer. De Dot en Square zijn echt grootformaat drains en hiermee maak je echt een statement in de badkamer.

Meer van onze producten zien? Bekijk www.easydrain.nl of volg ons op social media.