Een badkamer is niet compleet zonder een Easy Drain

Door te kiezen voor Easy Drain kies je voor de meest ervaren en gespecialiseerde producent op het gebied van afvoertechniek. Met de producten van Easy Drain ben je verzekerd van kwaliteit; alle Easy Drain producten worden aan de strengste testen onderworpen. De kwaliteitszorg stopt niet bij de levering van het product zelf. 

Een badkamer is niet compleet zonder een Easy Drain
Easy Drain producten hebben een elegante afwerking en zijn zeer geschikt voor kleine en grote tegels. Met Easy Drain bieden wij een oplossing voor iedere badkamer, tegelvloeren, gietvloeren, vinylvloeren, beton en natuursteen vloeren. Je hebt de keuze uit meerdere roostervarianten in smalle en brede uitvoeringen. Het zeer hoge kwaliteit rvs is eenvoudig te reinigen. Easy Drain douchegoten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Bovendien zijn al onze douchegoten eenvoudig te reinigen en kunnen ze op elke gewenste locatie in de douche geïnstalleerd worden: vrij in de vloer, tegen de wand of bij de ingang. Een greep uit onze collectie:

De onderhoudsarme douchegoot

De Easy Drain Compact serie zijn tijdloze drains, leverbaar in diverse varianten. Met een inbouwdiepte vanaf slechts 63 mm is de Easy Drain Compact de meest ondiepe douchegoot ter wereld. De Compact serie bestaat uit verschillende type drains, waaronder de Compact Clean, met Dryphon techniek! Met als voordeel: minder schoonmaken! Dankzij de hoge snelheid (60 liter per minuut) waarmee het water door de sifon gaat worden vuil en haren direct weggespoeld en krijgt het geen kans om zich te hechten.

Zeer fraai en functioneel

Ben jij al bekend met de slimme Easy Drain R-Line Clean Color? De Easy Drain R-Line Clean Color is een douchegoot met een subtiel afschot dat perfect past in elke badkamervloer. De Easy Drain R-Line Clean Color is naast functioneel, ook mooi vormgegeven en verkrijgbaar in zeven kleuren. Daarnaast is deze douchegoot verrijkt met het eenvoudig te reinigen sifon met Dryphon® techniek.

Easy Drain WTW-systeem

Het Easy Drain WTW systeem zorgt ervoor dat de restwarmte-energie van het afgevoerde douchewater via een dubbelwandige, koperen spiraal wordt overgedragen aan koud leidingwater. Hiermee wordt niet alleen geld bespaard door verlaging van de stookkosten, maar verbetert ook het energielabel van de woning wat bijdraagt aan een duurzame toekomst. Het Easy Drain WTW systeem wordt separaat van de Easy Drain douchegoot of put geleverd. Het systeem is geschikt in combinatie met alle Easy Drain Multi douchegoten en doucheputten uit de Multi, Aqua, Aqua Plus en Aqua Jewels serie.

Meer van onze producten zien? Bekijk www.easydrain.nl of volg ons op social media @easydrainnl.