Hansa

HANSA maakt het leven beter door slimme oplossingen te bieden die het gebruik van water eenvoudig en duurzaam maken. De producten zijn tijdloos, zowel in vorm als in werking. Zo blijven ze geschikt bij alles wat het leven brengt.

De kranen worden in Europa geproduceerd en zijn op verantwoorde wijze gemaakt van de beste, meest duurzame materialen. Dat maakt de producten van HANSA klaar voor het leven.

HANSA Smart

Klaar voor wie geeft om de toekomst van onze planeet.

Hansa SMART is een nieuwe generatie sanitaire voorzieningen die gebruik maakt van Bluetooth-technologie. Voor meer comfort, gebruiksgemak en een eenvoudigere installatie. HANSA maakt het mogelijk om touchless kranen te linken met een app, zo kan er eenvoudig water en energie bespaard worden. Met een eenvoudige klik.

 
 

Badkamer

Klaar voor de 2.500 keren per jaar dat we onze badkamer gebruiken.

De producten van HANSA zijn qua vorm en functionaliteit tijdloos en worden vervaardigd met hoogwaardige en buitengewoon duurzame materialen. Zodat de perfecte kraan perfect blijft.

 
 

Keuken

Klaar voor degenen die veiligheid op de eerste plaats zetten. De kranen van HANSA zorgen voor extra comfort in de keuken en vormen visuele highlights. 

De kranen staan garant voor comfort, eigentijds design, intelligente en duurzame functies. Nuttige designaspecten zoals uittrekbare sproeikoppen en hoge of draaibare uitlopen zorgen voor meer flexibiliteit op de werkplek. De intelligente en touchless bedieningsconcepten garanderen een milieuvriendelijke en duurzame ervaring in de keuken.

Meer informatie op www.hansa.com.