HÜPPE

Dompel jezelf onder in een wereld vol design en comfort met Hüppe.

Wij zijn Hüppe, de eerste leverancier van douchewanden in Europa sinds 1966. Wij produceren kwalitatieve douchewanden, douchevloeren, wandbekleding en accessoires. Ontdek onze collectie en laat je inspireren.

De nieuwe HÜPPE Qube wand zonder stabilisatiebeugel!

Met trots introduceren wij onze nieuwe serie de HÜPPE Qube. Een nieuwe serie waarin industriële designelementen centraal staan en de wand veel verschillende mogelijkheden biedt.
Vanwege de slanke en kubistische profielen geeft dit de HÜPPE Qube die minimalistische en strakke industriële look. Deze strakke industriële uitstraling is ook terug te vinden in de deurgreep en scharnieren. Wat de Qube wand bijzonder maakt is dat deze zonder stabilisatiebeugel te monteren is waardoor je niet hoeft te boren in je tegels.

Ontdek onze douchevloeren

Douchevloeren zijn weer helemaal terug van weggeweest. Doordat onze douchevloeren in verschillende kleuren en maten leverbaar zijn passen ze in iedere situatie en stijl. Kies je voor een strakke, vlakke en dunne plateau of heb je toch liever een douchebak met opstaand randje?

Easystyle wandbekleding

Wil je snel een nieuwe look voor je badkamer? Met de Hüppe Easystyle wandbekleding kan je de doucheruimte van je huis snel en eenvoudig opnieuw inrichten. Dankzij onze indrukwekkende decors zal je badkamer zonder sloopwerken een uniek design krijgen. De 3mm aluminium composietpanelen zijn krasvast en hebben een onderhoudsvriendelijk oppervlak zo zijn de panelen eenvoudig te reinigen. De Hüppe Easystyle panelen worden voegvrij verwerkt hierdoor is het waterafstotend en ideaal om in natte ruimtes te plaatsen.

Select+ accessoires zonder boren

Met onze productserie Select+ bieden wij een flexibel en innovatieve manier om je badkamer vorm te geven. De Hüppe Select+ biedt organizers en accessoires in 3 verschillende kleuren die nieuwe mogelijkheden bieden bij het ontwerpen van de badkamer.

De accessoires zijn in hoogte aanpasbaar, worden zonder boren gemonteerd en kan op ieder moment worden aangepast of aangevuld met meer varianten.

Ontdek nu het aanbod van Hüppe aan inspiratie voor je badkamer. Neem contact op met je Gévier verkoper.

www.hueppe.com