Villeroy & Boch

Love the Moment - “De tijd wanneer wij de tijd vergeten, is het altijd het mooiste. Wanneer de wereld om ons heen stilstaat en alleen het moment telt.”

Sinds 1748 staat de naam Villeroy & Boch garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zij willen dat iedereen zich in zijn Villeroy & Boch badkamer jarenlang prettig voelt en kan genieten van heerlijke ontspanningsmomenten. Naast de keuze voor exclusieve, duurzame materialen, het integreren van innovatieve functies en het altijd verrassende design worden alle producten onderworpen aan uitvoerige kwaliteitscontroles. De innovaties van Villeroy & Boch zijn de maatstaf voor de trends van vandaag en morgen.

Met een innovatief, samenhangend en uitgebreid productaanbod bieden ze u een ruime keuze op het gebied van prijsniveau en design. Met Villeroy & Boch kies je voor traditie, innovatie en design op het hoogste niveau.

Avento

De Avento collectie met wastafels, meubels en toiletten is modern, praktisch en geschikt voor diverse toepassingen. Nieuw is een compact fonteintje: elegant, functioneel en met een trendy design en verkrijgbaar met een kraangat links of rechts. Optioneel kan gekozen worden voor een bijpassend meubel. De fontein vormt een mooie combinatie met het Avento toilet die dankzij de DirectFlush technologie een optimale hygiëne biedt. Het toilet en het fonteintje zijn verkrijgbaar in glanzend wit, Alpin White, en in Stone White, een moderne mat witte tint.

 
 
 
 

O.novo

Een tijdloos en functioneel design met een goede prijs-kwaliteitverhouding, dat is de O.novo collectie met toiletten en wastafels. Naast de bekende, klassieke, ovale vorm zijn er nu ook wastafels met een rechthoekige vormgeving in diverse afmetingen. Ook met de rechthoekige O.novo fontein wordt de beschikbare ruimte optimaal benut. De fontein vormt in combinatie met het O.novo randloze diepspoelcloset de perfecte oplossing voor kleine ruimtes.

Douchevloeren

Een inloopdouche is dé trend op badkamergebied. De Squaro Infinity is al jaren populair. Deze douchevloer is gemaakt van het innovatieve materiaal Quaryl®: gemakkelijk schoon te maken, stootvast, schok- en krasbestendig en het heeft de hoogste antislipklasse. Mooi en veilig dus! Nieuw in het assortiment is de Excello, gemaakt van acryl met UltraCore technologie waardoor het een uitstekende stabiliteit biedt bij een laag eigen gewicht. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren, waaronder Stone Look.