WISA levert sinds 1865 wereldwijd kwaliteit en innovatie in sanitair. Met een rijke historie in sanitaire spoeltechniek voeren wij een compleet ­assortiment met ­onder andere spoelsystemen en ­toebehoren, keramiek, ­toiletzittingen. 

Het Wavedesign-assortiment van WISA bestaat uit een uitgebreide collectie badmeubelen en diverse varianten wastafels. Ons wellness-assortiment voorziet in vele baden, douchebakken en whirlpoolsystemen.

Gemak voor de installateur, een optimale prijs-kwaliteitverhouding en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. 

WISA XS SERIE

Met de XS biedt WISA een complete serie inbouwsystemen; ontwikkeld en geproduceerd voor en door vakmensen.

Installeren wordt uiterst eenvoudig met dit volledig voorgemonteerde WC element. Vrijwel volledig voorgemonteerd geleverd met wandbevestiging, afvoerbochthouder en wateraansluiting. De opbouw van het systeem maakt dat elke stap de vorige logisch opvolgt, van het bevestigen van het frame tot het afstellen van het bedieningspaneel. De voordelen zijn dus eindeloos. Het element is slechts 38 cm breed en traploos in hoogte en diepte te verstellen. Geschikt voor dualflush of spoelonderbreking en af te werken met een van de bedieningspanelen uit de serie WISA XS.

 
 

EEN REVOLUTIONAIR SLIM TOILET WISA x IPEE

Altijd een schoon gespoeld toilet? Dankzij WISA x IPEE is dit niet langer science fiction. Door een toiletpack uit te rusten met de innovatieve IPEE Spectre-technologie, brengt WISA een oplossing op de markt die altijd spoelt wanneer nodig, en énkel dan.

De innovatieve sensortechnologie zorgt ervoor dat het toilet consequent gespoeld wordt na elk gebruik en verhindert dat het overloopt bij een eventuele verstopping, zodat ook de omgeving netjes blijft. Zo garandeert Spectre een optimale gebruikerservaring zowel op drukke, openbare locaties als thuis. Maar hygiëne is niet de enige troef. Dit toiletpack zorgt er ook voor dat er énkel gespoeld wordt bij gebruik. Een schoon toilet zonder waterverspilling!

WISA maakt het ook gemakkelijk voor de installateur. Met één enkele code kunnen alle nodige componenten worden besteld. Bovendien is de installatie zelf erg eenvoudig: frame installeren, toilet ophangen en klaar. Geen ingewikkelde aansluitingen of extra onderdelen. Een kind kan de was doen. Deze geïntegreerde oplossing is de beste keuze voor installateur, gebruiker en facility manager!

 
 

TRENDKLEUREN KANTOS PANELEN

De strakke, rechthoekige Kantos bedieningspanelen hebben mechanische bediening en zijn geschikt voor de XT inbouwsystemen. Wisa heeft de Kantos bedieningspanelen in een nieuw jasje gestoken en zijn nu óók verkrijgbaar in: 

  • Zwart Titanium
  • Brons
  • Koper
  • Mat zwart

4 kleuren die perfect matchen in de huidige badkamer en toilet trends! Maak het toilet onderdeel van het design met deze nieuwe kleuren bedieningspanelen.

 
 

WAVEDESIGN BADMEUBELEN

De badkamer van nu is een ruimte om van te genieten. Lekker fris de ochtend beginnen, alle zorgen va je afspoelen na een lange dag. Of gewoon even stoom afblazen. Van een praktische ruimte is de badkamer veranderd in een ruimte om te ontspannen. Met Wavedesign by WISA badmeubelen is het ultieme genieten voor iedereen binnen handbereik.

Een ruim assortiment badmeubelen en wastafels, verkrijgbaar in een groot scala aan maten en kleuren zorgt voor genoeg keuzemogelijkheden. Van hout kleur tot strak hoogglans, onderkasten van 60 tot 120 cm, tot 170 cm hoge kolomkasten voor nog meer opbergmogelijkheden. Uiteraard kunnen een spiegel én verlichting niet ontbreken in een badkamer, en uiteraard zijn deze ook volop meegenomen in het assortiment. Mix en match de perfect badkamer met Wavedesign by WISA.

 
 

SEMI VRIJSTAAND BAD DANI

Het Dani bad is niet alleen heel comfortabel, het is een absolute blikvanger in de badkamer door de fraaie afgeronde hoeken. Dankzij de brede badrand is er ook voldoende ruimte voor een bad mengkraan.

Na het aansluiten van het water en de afvoer is het bad direct klaar voor gebruik. Tegelen is dan ook niet meer nodig. Plaats het bad tegen de muur zonder dat je het vrijstaande gevoel verliest. Naast het semi-vrijstaande back-to-wall model is de Dani ook beschikbaar als hoekbad, zowel links als rechts. Zo past het in vrijwel iedere badkamer en wordt de ruimte optimaal benut. Welk type Dani bad de voorkeur ook heeft, met een afmeting van 180 x 80 cm bieden deze baden veel ruimte. Door de middenafvoer is het bad zelfs met z’n tweeën buitengewoon comfortabel.