Zehnder

Zehnder Group Nederland heeft als doel om leverancier te zijn van een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Dit doet Zehnder onder andere door het aanbieden van comfortabele verwarmingsoplossingen met een mooi design.

Making history. Shaping the future.

Zehnder heeft een rijke geschiedenis aan innovatieve, betrouwbare producten. Het van oorsprong Zwitserse familiebedrijf was in 1930 Europa’s eerste product van stalen buisradiatoren. Deze “Zehnder Charleson” wordt dankzij de grote variëteit aan kleuren, vormen en installatiemogelijkheden nog steeds verkocht. Zehnder toonde opnieuw zijn pioniersgeest met de uitvinding van de multifunctionele badkamerradiator in 1979.

Plug in voor elektrisch verwarmen

Maar ook vandaag de dag toont deze producent zijn innovatieve karakter; zo biedt het onder andere een breed assortiment all-electric designradiatoren aan. Deze hebben alleen een stopcontact nodig en zijn in een handomdraai geïnstalleerd. Zo kan in iedere ruimte van het huis een comfortabel leefklimaat worden gecreëerd. Hiermee biedt Zehnder de perfecte, duurzame aanvulling op vloerverwarming en warmtepomp.

Veelzijdige partner

Of het nu gaat om ventilatie, verwarming, koeling of filtering, Zehnder is vandaag de dag uitgegroeid tot veelzijdig partner voor het totale binnenklimaat.