Productnieuws

Back to school met FLORAKIDS van LAUFEN

De FLORAKIDS collectie van LAUFEN is speciaal ontworpen om kinderen op een speelse en veilige manier kennis te laten maken met badkamerhygiëne. Deze collectie, die perfect past bij kinderdagverblijven, scholen en zelfs thuis, biedt een kleurrijke en fantasierijke omgeving die de verbeelding van kinderen stimuleert.

De wastafels, toiletten en accessoires zijn niet alleen functioneel, maar ook kindvriendelijk. De ronde vormen en heldere kleuren, geïnspireerd door de natuur, creëren een omgeving waar kinderen zich veilig voelen en waar het plezierig is om hygiënische gewoontes te ontwikkelen. De wastafels zijn beschikbaar in vrolijke kleuren zoals rood, groen en wit, en zijn speciaal ontworpen voor meerdere kinderen tegelijkertijd.

Daarnaast is er extra aandacht besteed aan veiligheid: alle producten hebben afgeronde randen om ongelukken te voorkomen, en de wc’s zijn voorzien van ergonomische zittingen met handgrepen om kinderen vertrouwen te geven tijdens het gebruik​. Ook de spiegels in de collectie dragen bij aan het speelse karakter. De FLORAKIDS spiegels hebben vormen zoals een rups, die steeds langer kan worden, en de kleurrijke coating is krasbestendig.

Deze collectie biedt niet alleen praktische oplossingen voor hygiëne, maar maakt het ook mogelijk om kinderen spelenderwijs te betrekken in hun dagelijkse routines, zowel op school als thuis.

Bekijk het assortiment