Productnieuws

Badkamer renoveren zonder gedoe: gebruik een renovatieput van Aquaberg

Renovatieprojecten zijn vaak ingrijpend en vereisen veel planning en aandacht. Een van de belangrijkste overwegingen voor renovatieprojecten is de keuze voor de juiste materialen en producten. Als het gaat om vloerputten, is het verstandig om te kiezen voor renovatieputten. Deze zijn speciaal ontworpen om het plaatsingsproces zo makkelijk mogelijk te maken.

Eenvoudig en snel te installeren

Doordat je de renovatieput over de bestaande vloerput plaatst, voorkom je daarmee veel hak- en breekwerk. De renovatieputten van Aquaberg zijn in verschillende inbouwhoogtes verkrijgbaar, waardoor de plaatsing zo eenvoudig is dat iedere vakman het kan uitvoeren.

Duurzaam en slijtvast

Onze renovatieputten zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame en slijtvaste materialen, waardoor ze jarenlang meegaan zonder dat er onderhoud nodig is.

Renovatieputten met en zonder stankafsluiter

De renovatieputten zijn leverbaar met en zonder stankafsluiter. Het voordeel van een renovatieput met stankafsluiter; het bestaande rooster is in dit geval niet meer nodig. Het water loopt beter weg, omdat het maar door één rooster hoeft in plaats van twee.

Bekijk het assortiment