Productnieuws

Bespaar geld en tijd met de Hüppe Easystyle wandbekleding

Wil jouw klant snel een nieuwe look voor de badkamer? Met de Hüppe Easystyle wandbekleding kan de doucheruimte snel en eenvoudig opnieuw worden ingericht. Dankzij de indrukwekkende decors van Hüppe Easystyle zal de badkamer zonder sloopwerken een uniek design krijgen.  

Deze panelen bieden niet alleen een mooie upgrade aan elke ruimte, maar ze zijn ook ontworpen met het oog op efficiënte installatie, waardoor renovatieprojecten sneller en eenvoudiger kunnen worden uitgevoerd.

Hak- en breekwerk is verleden tijd met de Hüppe Easystyle wandbekleding. De 3 mm sterke aluminium panelen worden direct over de verouderde wanden van de badkamer geplaatst waardoor je in een korte tijd de badkamer een stijlvolle make-over kan geven. Waar de klant ook van houdt: van mediterrane stijl of marmer look, met de wandbekleding van Hüppe is er voor iedere stijl een passende oplossing. Dankzij de gepatenteerde oppervlakveredeling zijn de wandpanelen kleurecht en hebben ze een realistisch uiterlijk dit effect wordt versterkt door de structuur van de oppervlakteafwerking.

De aluminium composietpanelen zijn krasvast en hebben een onderhoudsvriendelijk oppervlak zo zijn de panelen eenvoudig te reinigen. De Hüppe Easystyle panelen worden voegvrij verwerkt hierdoor is het waterafstotend en ideaal om in natte ruimtes te plaatsen. 

Laat je meeslepen in de wereld van Easystyle.

Bekijk het assortiment