Productnieuws

Bespaar water en energie

Ook op zoek naar manieren om jouw klant te helpen met het besparen van energie en water? De oplossing zit in een klein hoekje. Namelijk het keukenkastje. Als je daar een Quooker-reservoir neerzet, kan jouw klant het energie- en waterverbruik flink terugbrengen.

Minder energie

We horen je denken: een Quooker, dat is toch vooral een gemaksproduct? Bedoeld om het leven efficiënter en comfortabeler te maken? Is het ook, maar niet alléén. Want wie een Quooker aanschaft, maakt vooral ook een zeer duurzame keuze. Een Quooker verbruikt namelijk maar heel weinig energie. Dat komt doordat het reservoir met kokend water zó goed geïsoleerd is, dat er slechts 10 watt nodig is om het water boven het kookpunt te bewaren. Dat is nog minder dan een internet modem.

Minder water

Ook kun je met een Quooker elke dag water besparen. Doordat je nooit méér dan de gewenste hoeveelheid kokend water tapt, gaat er geen druppel verloren. Dat is bij een waterkoker wel anders.

Keukenboiler eruit, Quooker erin

Maximaal besparen doe je met het Quooker-COMBI reservoir. Met energie label A is het niet alleen de meest energiezuinige kokendwatervoorziening in de keuken maar wordt ook warm water op een duurzame manier geleverd. Met een capaciteit van 27 liter warm water van 40 graden is het COMBI-reservoir de perfecte vervanger voor de traditionele keukenboiler. Het COMBI-reservoir wordt alleen op de koud waterleiding aangesloten.

Bereken de besparing

Wil je weten hoeveel water en energie jouw klant kan besparen in zijn of haar specifieke situatie? Doe dan de Bespaarcheck. Binnen een minuut bereken je eenvoudig het verbruik en wat met een Quooker-systeem kan worden bespaard.

Quooker.nl/bespaarcheck

Bekijk het assortiment