Productnieuws

De Kartell by Laufen-collectie krijgt een nieuw jasje

De Kartell by Laufen-collectie wordt uitgebreid met originele producten, in nieuwe kleuren en afwerkingen. Een tijdloos concept met een brede waaier aan producten die kunnen worden gecombineerd om telkens weer een nieuwe sfeer te creëren.

De witte tinten SaphirKeramik die eerder de voorkeur kregen, worden aangevuld met glans zwart, matzwart, licht grijs en antracietgrijs voor de wastafels in verschillende vormen en afmetingen, geproduceerd in de fijnste keramiek die het mogelijk maakt vierkante lijnen en zeer slanke randen te realiseren, waardoor de impact op het milieu tot een minimum wordt beperkt.

Oker, mosterdgeel en blauwgrijs zijn de nieuwe tinten voor 2021, om verschillende composities van kasten en ladeblokken mogelijk te maken die een compact, lineair design combineren met ruime afmetingen om maximale functionele kwaliteit te bieden in elk type badkamer.

Ook de kranen spelen een belangrijke rol in de collectie: de verschillende installatiemogelijkheden en de grote kwaliteit van de afwerkingen maken talloze combinaties met de keramische armaturen mogelijk.

De vrijheid van samenstelling die de collectie Kartell by Laufen biedt, kent geen beperkingen: de badkamer wordt een ruimte die zich kan aanpassen aan de nieuwe behoeften van het leven, waarin functie en kwaliteit hand in hand gaat met design en innovatie. Keramiek, meubels en accessoires die perfect zijn voor elke badkamer, ongeacht de grootte.

kartellbylaufen.com

Fotograaf: Hugo Comte