Productnieuws

De meest kleurrijke douchegoot: R-Line Clean Color!

Maak je badkamer compleet met een luxe douchegoot. De R-Line Clean Color is niet alleen functioneel, maar ook prachtig vormgegeven. De douchegoot heeft namelijk zeven trendy kleuren en is perfect te combineren met andere items in jouw badkamer.

Ontdek de kleuropties in de badkamer

De douchegoot is verkrijgbaar in de kleuren Brushed Stainless Steel, Matt Black, Matt White, Brushed Black Chrome, Brushed Bronze, Brushed Brass en Brushed Red Gold. Hierdoor is hij perfect te combineren met andere items in jouw badkamer. Deze douchegoot is verkrijgbaar in standaardlengtes, namelijk 700 – 1200 mm. De R-Line Clean Color in geborsteld rvs kan zowel vrij in de vloer als tegen de wand geïnstalleerd worden (Wall-versie).

Dryphon® hightech siliconen membraan

Een ander praktisch voordeel van deze douchegoot: hij is voorzien van onze krachtige en onderhoudsarme Dryphon® Techniek. Dit betekent dat je minder tijd kwijt bent aan schoonmaken. Dankzij de hoge doorstroomsnelheid kunnen vuil en haar zich niet hechten. Hierdoor wordt schoonmaken en onderhoud tot een minimum beperkt. Deze revolutionaire techniek biedt meer capaciteit, namelijk 60l per minuut. Het water wordt razendsnel afgevoerd en is daarmee odeur vermijdend.

Wil je meer inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op onze social media kanalen via @easydrainnl. Breng kleur in jouw badkamer met de R-Line Clean Color van Easy Drain!

Bekijk het assortiment