Productnieuws

De nieuwe GROHE Eurosmart: heruitvinding van een icoon

Meer dan 20 jaar geleden introduceerde GROHE zijn eerste Eurosmart-kraan voor de badkamer. Sindsdien is de productlijn snel uitgegroeid tot de onbetwiste bestseller in het GROHE-kranenaanbod. Hoewel de belangrijkste kenmerken van de lijn onveranderd blijven, zorgt GROHE ervoor dat de Eurosmart kranen altijd meegroeien met de veranderende wooneisen en ze worden aangepast aan de moderne behoeften.

De evolutie van de Eurosmart-serie is gericht op het creëren van doelgerichte producten en wordt uitgevoerd met specifieke gebruikssituaties in gedachten. De Eurosmart-lusgreep bijvoorbeeld kan je makkelijker vastpakken dankzij het gat in het midden. De Eurosmart hybride variant biedt extra hygiënevoordelen. Het combineert de voordelen van een handbediende kraan met die van een infrarood kraan. Door de geïntegreerde sensor kunnen gebruikers altijd kiezen welke ze willen gebruiken.

De Eurosmart-kranenserie heeft nog meer te bieden. Zo biedt een uittrekbare uitloopvariant extra comfort en flexibiliteit. Water- en energiebesparende technologieën die in de Eurosmart-serie zijn geïntegreerd ondersteunen de inspanningen van de consument om duurzamer te leven. GROHE EcoJoy bijvoorbeeld vermindert de waterstroom en verrijkt het water met lucht waardoor een royale waterstroom wordt gegarandeerd, terwijl water wordt bespaard.

De GROHE Eurosmart-serie is verkrijgbaar in vijf maten, van S tot en met XL, en biedt een oplossing voor elk project van de klant. Bovendien is de Eurosmart-serie ook te vinden in het GROHE- keukenaanbod, waardoor Eurosmart een perfecte keuze is voor geïntegreerde ontwerpconcepten.

Bekijk hier het assortiment in onze webshop