Productnieuws

De nieuwe Hüppe Qube wand zonder stabilisatiebeugel!

Met trots introduceert Hüppe haar nieuwe serie de Hüppe Qube. Een nieuwe serie waarin industriële designelementen centraal staan en de wand veel verschillende mogelijkheden biedt. Met een zeker gevoel voor tijdloze stijl biedt de nieuwe serie HÜPPE Qube praktische oplossingen voor de hedendaagse moderne badkamer.

Vanwege de slanke en kubistische profielen geeft dit de Hüppe Qube die minimalistische en strakke industriële look. Deze strakke industriële uitstraling is ook terug te vinden in de deurgreep en scharnieren. Wat de Qube wand bijzonder maakt is dat deze zonder stabilisatiebeugel te monteren is waardoor je niet hoeft te boren in je tegels.

De serie HÜPPE Qube heeft diverse oplossingen voor de hedendaagse moderne badkamer. Van zwaaideur in nis tot een Walk-In zijwand. De modellen zijn modulair en gebaseerd op het populaire bouwkastensysteem. Een eenvoudige manier waarbij de deursystemen op verschillende manieren met elkaar gecombineerd kunnen worden. Hierdoor biedt de serie Hüppe Qube een flexibiliteit aan mogelijkheden.

De nieuwe serie Hüppe Qube is vanaf heden te bestellen.

Bekijk het assortiment