Productnieuws

Detremmerie brengt interieur kleur Sand in collectie badmeubelen, wastafels en baden.

Detremmerie weet telkens de markt te verrassen en  verwelkomt met enthousiasme de kleur sand in zijn uitgebreide assortiment. De toevoeging van de kunststof (09) en mat gelakte (79) zandkleuren verrijken de mogelijkheden voor eigentijdse interieurontwerpen en bieden nog meer vrijheid om de badkamer van je dromen te realiseren.

Deze subtiele kleuren hebben hun stempel gedrukt op moderne interieurs en vormen nu een onmisbaar element in Detremmerie's collectie. De kunststof kleur, verkrijgbaar in de kasten van zowel de Mystery- als No Limit reeksen, biedt een veelzijdige keuze voor wie op zoek is naar verfijnde elegantie. Voor liefhebbers van de mat gelakte uitstraling zijn de reeksen Round, Private Collection, Deluxe en No Limit de ideale keuze.

De opvallende toevoeging  is de mogelijkheid om de keramische wastafel 29 en de baden Thorgan Concrete, Clement Concrete en Nathan te verkrijgen in de prachtige zandkleur. Dit opent de deur naar moeiteloze combinaties van beige-tinten, waardoor het creëren van een gelaagd ton-sur-ton effect binnen handbereik komt.

Detremmerie spoort aan tot creatief denken en biedt de gelegenheid om je eigen No Limit badkamer samen te stellen, waarbij de nieuwe kleuren een geheel nieuwe dimensie van ontwerpkeuzes introduceren. Met deze toevoegingen bewijst Detremmerie opnieuw zijn toewijding aan het leveren van hoogwaardige en eigentijdse badkameroplossingen die aansluiten bij de visie van elke individuele klant.

Voor meer informatie, bezoek onze website op [website link] of creër je eigen badkamercreatie via onze online bathroomconfigurator.

Bekijk het assortiment