Bedrijfsnieuws

Dienstverlening zomerperiode

Ook tijdens de aankomende zomervakantie is Gévier je graag van dienst. We attenderen je er wel op dat tijdens de bouwvakperiode (week 30 t/m 34) de orderstoptijd van elektronische orders een uur vroeger is dan normaal. Dus als je de levering de volgende werkdag wenst te ontvangen, dient ook de elektronische order voor 17.00 uur bij ons binnen te zijn. Zo kunnen wij garanderen dat de bestelling, mits voorradig, de volgende werkdag wordt geleverd.

Zinkstraat en showrooms gesloten

Van 24 juli  tot en met 11 augustus (week 30 t/m 32) is onze zinkstraat gesloten en zal er geen maatwerk en prefab zink worden uitgeleverd. Standaard zink is gewoon te bestellen via onze webshop gevier.nl.

Onze showroom in Bunnik is dicht van 24 juli t/m 12 augustus. De showroom in Drachten is gesloten van 5 augustus t/m 26 augustus.

Voorkom verrassingen

Mocht je regelmatig producten halen bij één van onze servicebalies, dan adviseren wij om vooraf even te informeren of voor jouw servicebalie in deze periode afwijkende openingstijden gelden. Neem hiervoor contact op met de servicebalie of kijk op gevier.nl

Niet voor een dichte deur

Wij willen je vragen ons te melden indien je bedrijf gesloten is, zodat wij onze levering hierop kunnen aanpassen. Als je elektronisch bestelt, kun je zelf de gewenste leverdatum aanpassen bij het plaatsen van de bestelling. Zo voorkomen we dat onze chauffeurs voor een dichte deur komen te staan. Hiermee help je ons bij het reduceren van onze CO2-uitstoot.

Namens alle medewerkers van Gévier alvast een prettige zomervakantie gewenst.