Productnieuws

Douche-oplossingen voor alle generaties, levensstijlen en woonvormen

Als internationaal producent is Kermi één van de toonaangevende fabrikanten. Kermi produceert sinds 1976, innovatieve douche-oplossingen voor elke generatie. Voor alle wensen en elke badkamersituatie.

De uitzonderlijke levensduur van onze producten en de 20 jaar verkrijgbaarheids-garantie van onderdelen, zorgen dat je van jouw douchescherm kan blijven genieten.

Elk douchescherm is uniek in zijn eigenschappen.

De nieuwe Jona serie: douchecomfort voor iedereen.

Slank design en strakke lijnen met 6 mm glasdikte. Alle modellen zijn uitgevoerd met de onderhoudsvriendelijke conditioneringslaag KermiCLEAN.

De onopvallende knopgreep is ook meteen de deurstopper.

Bestelbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Ideaal voor elke standaard badkamer-situatie. Door de focus op het essentiële is een aantrekkelijke prijs mogelijk en is het een ideale douchescherm voor iedereen die op zijn budget let.

De Mena serie: het nieuwe beslag-douchescherm van Kermi.

Op maat gemaakt. Alle deuren bieden een naar binnen en buiten te openen pendeldeur-comfort met liftsysteem en een onbelemmerde, bodemvrije instap.

Glasdikte 6 mm (draaideur) en glasdikte 8 mm (vrijstaande zijwand, Walk-in). Beslag en profielen zijn leverbaar in chroom of zilver hoogglans of in zwart Soft. De vierkanten greep aan de buitenzijde en de knopgreep met praktische vingeruitsparing aan de binnenzijde hebben een ergonomisch ontwerp.

Bekijk het assortiment