Productnieuws

Douchevloer van LAUFEN: het nieuwe comfort

Maak kennis met de marbond douchevloeren van LAUFEN. Dankzij de extra gelcoat is de vloer voorzien van antislip met slipwaarde C voor maximale slipweerstand. Naast het uiterst comfortabele en natuurlijke gevoel, is het gebruikte materiaal ook uv-bestendig en zeer veerkrachtig als het gaat om temperatuurschommelingen.

De LAUFEN douchevloeren zijn beschikbaar in meer dan 40 standaardmaten en ook maatwerk valt binnen de mogelijkheden. De op maat gemaakte douchevloeren door de fabriek van LAUFEN zullen volledig afgewerkt zijn wat mogelijk is dankzij de aanpasbare mal waarin de vloer wordt gegoten. De douchevloeren zijn geschikt voor opbouw, halve-inbouw en gelijkvloerse installatie. Niet alleen de ruime maatkeuze en installatiemogelijkheden maakt het geschikt voor iedere badkamer, ook is er nog keuze in kleur. De Pro marbond douchevloeren zijn verkrijgbaar in wit, licht grijs, antraciet, beton look & zwart.

De nieuwe LAUFEN marbond douchevloeren zijn gemaakt van gerecycled PET resin, een materiaal dat wordt geproduceerd uit gerecyclede plastic flessen. Door gebruik te maken van gerecycled PET resin in de productie van de douchevloer, helpt LAUFEN de hoeveelheid plastic afval te verminderen en bevordert het de circulaire economie. De marbond douchevloer is een uitstekend voorbeeld van de toepassing van duurzame materialen in de badkamer. Het gebruik van gerecycled PET resin is enerzijds lonend omdat bestaande materialen, in dit geval PET-flessen, langer in omloop kunnen worden gehouden. Anderzijds is er voor de productie van marbond producten geen conventioneel resin meer nodig, wat de CO2 footprint van die producten verkleint.

Bekijk het assortiment