Productnieuws

Drukverhoging als nooit tevoren met de vernieuwde SCALA2

Met de nieuwe generatie SCALA2 introduceert Grundfos de geïntegreerde drukverhogingsoplossing van de toekomst, met baanbrekende technologie voor constante waterdruk, laag geluidsniveau en energie-efficiëntie voor woningen met maximaal 3 verdiepingen en 8 kranen.

Constante waterdruk: Als nooit tevoren

Met een frequentiegestuurde motor en geïntegreerde regelfuncties draait de pomp alleen wanneer dat nodig is en past zich automatisch aan het waterverbruik aan. Hiermee wordt een constante waterdruk in huis gegarandeerd.

Energiezuinig: Als nooit tevoren

De met geavanceerde hydraulica en een permanent magneetmotor uitgeruste SCALA2 is een uitzonderlijk efficiënte drukverhoger en gaat verder dan conventionele drukverhogers. Zo kan SCALA2 tot 40% op de energiekosten besparen.

Stil: Als nooit tevoren

Met slechts 44 dB(A) is de nieuwe SCALA2 super stil. Deze verlaging van 3 dB(A) voelt voor het menselijk gehoor als een geluidsreductie van 50%. Zo is de nieuwe SCALA2 net zo stil als een moderne stille vaatwasser.

Compacte en eenvoudige installatie

De nieuwe SCALA2 is een geïntegreerde, zelfaanzuigende alles-in-één drukverhoger die in een mum van tijd probleemloos is te installeren zonder extra onderdelen of specialistisch gereedschap. Bekijk de korte video over het installeren van SCALA2.

Één variant voor alles

Met één enkele productvariant en maat voor alle huishoudelijke toepassingen, is een moelijke selectie niet nodig. Heb je altijd de juiste te pakken. Leg er daarom altijd eentje in de bestelwagen of in het magazijn.

Voordelen Grundfos SCALA2:

  • Perfecte constante waterdruk tot 3 verdiepingen en 8 kranen
  • Fluisterstil met slechts 44 dB(A)
  • Energie-efficiënt tot wel 40% besparing
  • Compact formaat voor eenvoudige installatie in krappe ruimtes

Bekijk het assortiment