Productnieuws

Een muurplaatbrug voor elke situatie

Elke montage van een (meng)kraan valt of staat met de juiste montage van de muurplaten erachter. Systeemaanbieder Henco heeft de oplossing met de universele muurplaatbruggen, die in 6 varianten perfect op elke situatie afgestemd kan worden.

De 3 mm dikke universele muurplaatbrug uit gegalvaniseerd staal is geschikt voor diverse toepassingen: douche- en badkranen, of de onderbouw en een stevige verankering achter holle wanden. De muurplaat bestaat in 2 varianten (vlak en gebogen) en kan, in combinatie met 6 verschillende types muurplaten uit het Henco gamma, steeds de juiste hoogte bereiken.

We Care to Connect

De slogan nemen we bij Henco letterlijk en figuurlijk. Waar liggen de knelpunten, en hoe lossen we dat samen op? Door te luisteren naar onze klanten, hebben we ook deze nieuwe varianten van muurplaatbruggen ontwikkeld, met 6 verschillende inbouwhoogten (35-40-43-52-56-78mm). Of het nu gaat om metal-stud, getimmerde of steenachtige wanden: de juiste toepassing is gegarandeerd.

De voordelen?

  • Bij verschillende wand-/muurdikte kies je de juiste hoogte van de muurplaat
  • Geen uitvulling meer nodig bij metal-stud wanden
  • Warmwaterzijdig kan ook een muurplaat 14 mm op de universele muurplaatbruggen gemonteerd worden om de wachttijd te verkorten
  • Muurplaten kunnen een slag draaien als het koude of warme water van boven of beneden komt
  • De vlakke uitvoering kan met 2 verschillende hartafstanden worden gemonteerd, nl. 120 mm en 153 mm

Bekijk het assortiment