Productnieuws

Elektrisch verwarmen kent veel voordelen

We passen steeds beter op de aarde en schakelen massaal over op Plug-in radiatoren. Deze radiatoren zijn volledig elektrisch en uitermate geschikt voor duurzame nieuwbouw en renovatie.

In een woning van nu zorgt de warmtepomp voor warm water en de vloerverwarming voor comfortabele warmte op de begane grond. In de badkamer zorgt de Plug-in Radiator voor snelle en comfortabele warmte. Zonnepanelen voor energieopwekking maken van elektrisch verwarmen een duurzame verwarmingsoplossing.

Snel en gemakkelijk

Ophangen, stekker in het stopcontact en klaar. Het aanleggen van verwarmingsbuizen is verleden tijd. Hang de radiator op elke gewenste plek met een stopcontact in de buurt. Een Plug-in Radiator maakt in korte tijd de ruimte aangenaam warm. ‘Heat on demand’ noemen we dat. En dat is zeer comfortabel.

Vele soorten en maten

Plug-in Radiatoren van Zehnder zijn er in vele soorten en maten. Wil je klant een echte blikvanger in de badkamer? Kies voor de bijzonder vormgegeven Zehnder Vitalo Spa. In de showroom in Bunnik hangt hij in het fel blauw, maar hij is ook mooi in zachte kleurtinten.   

Speciaal voor de projectenbouw

In projecten met meerdere gelijke woningen of appartementen is de Zehnder Aura de perfecte oplossing die bewijst dat design niet duur hoeft te zijn. Naast wit, is deze Plug-in Radiator nu ook verkrijgbaar in matzwart, voor een trendy uitstraling.

Veelheid aan kleuren

De kleur van een radiator is allesbepalend in het interieur. Wordt het een eyecatcher zoals de fel blauwe Vitalo Spa of gaat hij helemaal op in de ruimte? Kies de kleur die past bij de wensen van jouw klant!

Inspiratie online of op afspraak

Laat je inspireren online of maak een afspraak in een van onze showrooms. Voor ieder budget en voor iedere badkamer is Zehnder kwaliteit toe te passen. Of je klant nu voor ingetogen basic of juist uitgesproken modern gaat, het is allemaal mogelijk in meer dan 700 kleuren.