Productnieuws

Ergonomie en veiligheid vormen al ruim 80 jaar de kern van Linido en haar producten

Al jarenlang staat Gévier bekend als een betrouwbare partner van Linido, en samen streven we naar het creëren van een veilige en comfortabele omgeving voor de kwetsbare dierbaren.

Het belang van een veilige en toegankelijke badkamer en toilet wordt steeds van groter belang in onze vergrijzende samenleving. Linido biedt een compleet assortiment aan dat niet alleen voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen, maar ook bijdraagt aan het dagelijks welzijn van de gebruikers.

Ergonomie en Veiligheid

Linido-producten zijn ontworpen met een scherp oog voor ergonomie, wat resulteert in oplossingen die de dagelijkse routine vergemakkelijken en tegelijkertijd de veiligheid maximaliseren.

De producten van Linido zijn ontworpen ter voorkoming van valincidenten in badkamer of toilet.
Linido gelooft dat iedereen het recht heeft op een veilige omgeving die het dagelijks comfort bevordert. Of het nu in de douche is of op het toilet, deze producten dragen bij aan een veilige ruimte die niet alleen de zelfstandigheid vergroot, maar ook het genot van dagelijkse activiteiten ondersteunt.

Duurzaamheid en Bewustzijn

Als we ouder worden, wordt het des te belangrijker om bewust te zijn van onze omgeving, vooral in cruciale ruimtes zoals de badkamer en het toilet. Linido zet zich in voor duurzame oplossingen die niet alleen de veiligheid vergroten, maar ook rekening houden met het milieu.

Wist je dat contrast en waarneembaarheid cruciaal zijn voor een veilige badkamer? Linido biedt niet alleen producten, maar ook deskundig advies op het gebied van contrast en kleurgebruik, waardoor de omgeving beter waarneembaar wordt.

Bekijk het assortiment