Productnieuws

F3 armatuurlijn van Franke: tijdloos mooi en slim

Beauty and brains, het beste van beide werelden. De F3 armatuurlijn is een slimme keuze voor (semi)publieke en commerciële wasruimtes. Franke Water Systems, ontwikkelde een innovatieve mengkraan- en systeemtechniek voor intensief en veeleisend gebruik.

F3 Brains

De F3 lijn voldoet moeiteloos aan de hoge eisen die aan sanitaire uitrustingen in openbare ruimten gesteld worden. Een compleet sanitair systeem waarbij een lange levensduur, kwaliteit, functionaliteit en design centraal staan.

F3 Beauty

Naast deze slimme functionaliteiten zijn de F3 armaturen ook nog eens bijzonder mooi door hun pure vorm. Een eigentijds design met een verbeterde gebruikersergonomie.

F3S: zelfsluitende technologie

De slimme F3 kraan is beschikbaar in twee technologieën. Voor openbare sanitaire ruimtes zijn betrouwbare mengkranen met een intuïtieve bediening en een laag waterverbruik ideaal. De zelfsluitende F3S blinkt in veel gebruikte ruimten uit vanwege haar spaarzaamheid in water en haar onverwoestbare karakter. De watersturing vindt plaats volgens het zuigerloze zelfsluitende principe. Met een lichte druk wordt de waterstroom geactiveerd, die na een ingestelde tijd automatisch stopt. De ontelbare keren werking, robuuste en zelfreinigend patroon staat garant voor een lange levensduur. 

F3E: contactloze bediening

De tweede variant is de contactloze, opto-elektronisch aangestuurde F3 armatuur die is uitgerust met de door Franke ontwikkelde uniforme elektronische module. Hierdoor zijn automatische hygiënespoelingen en de opslag van statistische gegevens mogelijk, die met een optionele afstandsbediening kunnen worden uitgelezen. De opto-elektronisch aangestuurde mengkranen zijn uitermate geschikt voor natte ruimtes. Denk hierbij aan openbare ruimtes, de voedingsmiddelenindustrie, voor grootkeukens of ziekenhuizen en verpleeghuizen. Een ingebouwde hygiënische spoeling garandeert een hygiënische drinkwatervoorziening.

Bekijk hier het assortiment