Productnieuws

Facelift voor Geberit Renova Plan en uitbreiding van het meubelaanbod

Met een eigentijdse design update biedt de succesvolle badkamerserie Geberit Renova Plan een groot aantal mogelijkheden voor esthetisch en aantrekkelijke badkamerinrichtingen voor zowel renovatie als nieuwbouw.

Wastafels met meer aflegruimte

De lagere randhoogte van 10 cm voorziet de wastafels van een licht, eigentijds design. Tegelijkertijd zorgt het ontbreken van opstaande randen ervoor dat meer en beter bruikbare aflegruimte kan worden geboden. Met nieuwe wastafelformaten biedt deze badkamerserie oplossingen voor vrijwel elk badkamerontwerp.

Badkamermeubels- en sets

De badkamermeubels zijn voorzien van een nieuw ladegeleiders systeem. Met een nieuwe zijkast kan de wastafelomgeving veelzijdig met meer opbergruimte en een aanvullende aflegruimte worden uitgebreid. Een SlimRim wastafel dient altijd gecombineerd te worden met een onderkast. Geberit biedt van elk formaat wastafel gecombineerd met onderkast een set aan zodat u altijd de juiste combinatie heeft. Beschikbaar in alle formaten en kleuren.

Meubelkleuren, nieuwe houttinten

Als aanvulling op de huidige meubeloppervlakken heeft Geberit twee nieuwe hout-trenddecors in het Renova Plan programma opgenomen: licht noten hickory en noten hickory.
 

  • Wastafels met lagere randhoogte en vlakke aflegruimte
  • Badkamermeubels met nieuwe ladegeleiders
  • Nieuwe meubeloppervlakken