Productnieuws

GROHE Colors collectie

Kleuren zijn van zeer grote invloed op de sfeer in een badkamer. Kleur aanbrengen kan niet alleen met accessoires en tegels, GROHE biedt een compleet assortiment aan badkamerkranen, douches, wc-bedieningspanelen en accessoires in diverse kleuren en afwerkingen. Dat geeft maximale keuzevrijheid, alles is op elkaar afgestemd.

Keuzevrijheid

Naast de standaard chroom kleur bestaat de GROHE Colors collectie uit diverse andere prachtige kleurdesigns. De donkergrijze kleur van Hard Graphite (antraciet) is een stijlvol accent in het huis, de afwerking geeft een unieke en stoere uitstraling. Het past altijd goed bij materialen zoals beton of licht hout. SuperSteel (RVS) is een matte afwerking voor een tijdloze uitstraling die prachtig is in combinatie met marmer of hout. Of maak een luxueus statement met Cool Sunrise (goud). Warm Sunset (brons) accentueert sfeervolle badkamers en geeft een warme en/of vintage look. Past goed bij donkere stenen, marmer of beton. Iedere kleur is verkrijgbaar in zowel glanzend als geborstelde afwerking.

Briljante kleurintensiteit en krasbestendige afwerking

De producten hebben een uitstekende kwaliteit dankzij het innovatieve PVD-proces (Physical Vapour Deposition). De technologie is afkomstig uit de lucht- en ruimtevaartindustrie en zorgt ervoor dat het oppervlak drie keer harder is, ondanks een glinsterend gouden of geraffineerde roestvrijstalen afwerking. Naast het feit dat het harder is, is het oppervlak ook tien keer krasbestendiger, zodat het heel lang meegaat en makkelijk schoon en mooi te houden is.

Ook voor in de keuken levert GROHE producten in kleur zoals de spoelbak, keukenkraan en zeepdispenser. Vooral in de keuken waar materialen lang mee moeten gaan, onderscheiden uitstekende, zeer resistente afwerkingen zich van gewoon goede afwerkingen.

De Grohe Colors selectie bestaat uit de volgende kleuren:
(Klik op onderstaande links om het assortiment te bekijken)