Productnieuws

GROHE Tempesta: vernieuwd design en slimme functies

Ontspannend, reinigend of verkwikkend - douchen kan van alles zijn. Met de nieuwe GROHE Tempesta 110 handdouche kan het allemaal. De populaire handdouche belooft een luxe douche-ervaring voor iedere gebruiker. Het product is voorzien van een nieuw design en slimme functies die het product nog strakker en functioneler maken.

Innovatieve SmartSwitch functie

Een van de meest opvallende kenmerken van de GROHE Tempesta 110 is de SmartSwitch-functie. Hiermee kun je kiezen uit maar liefst drie straalsoorten; Rain, Jet en Massage. Het formaat van de douchekop is gewijzigd van 100 mm naar 110 mm, voor extra douchecomfort. De Tempesta is verkrijgbaar in een rond en vierkante design.

De handdouche is voorzien van de duurzame GROHE EcoJoy technologie: een doorstroombegrenzer die water en geld bespaart. De welbekende ShockProof rand voorkomt schade als hij een keer op de grond valt. Daarnaast zorgen de siliconen SpeedClean antikalk-sproeigaatjes in de douchekop ervoor dat de kop makkelijk schoon te maken is en langer meegaat.

Minimalistisch design

De GROHE Tempesta 110 wordt aangeboden als een enkele handdouche, in een set met een douchestang, of als een compleet douchesysteem - allemaal eenvoudig te installeren. De handdouche past op alle standaard doucheslangen, en de nieuwe semi-flexibele douchestang heeft een verstelbare bevestiging waardoor die op bestaande boorgaten of tegels gemonteerd kan worden. Vanwege de vele functies voor optimaal doucheplezier, het duurzame ontwerp en de eenvoudige installatie is de GROHE Tempesta 110 de ideale toevoeging aan elke badkamer.

De GROHE Tempesta 110 is vanaf week 3 beschikbaar bij Gévier, maar al wel te bestellen.

Bekijk het assortiment