Productnieuws

GROHE introduceert mat zwart binnen Colors collectie

GROHE voegt de kleur Phantom Black (mat zwart) toe aan de GROHE Colors collectie. Hiermee biedt GROHE zijn klanten een nog uitgebreider palet aan kleurkeuzes aan. Klanten kunnen zo hun eigen smaak en stijl kiezen voor in hun badkamer en keuken. Tegelijkertijd kunnen ze er zeker van zijn dat ze lang van hun kranen kunnen genieten dankzij de hoge kwalitatieve afwerking.

Complete badkameroplossing

De GROHE Colors collectie maakt het eenvoudiger dan ooit om een geheel eigen, gepersonaliseerde badkamer te creëren: in je eigen kleur, stijl en afwerking, van kranen en douche tot aan de bedieningsplaat van het toilet. Tevens is dit geheel te matchen met accessoires die zorgen voor de finishing touch. De GROHE Colors collectie bestaat uit diverse prachtige kleurdesigns, waaronder SuperSteel (RVS), Cool Sunrise (goud), Warm Sunset (brons) en Hard Graphite (antraciet). En vanaf nu dan ook Phantom Black (mat zwart).

Duurzame lak-coating

Als het gaat om kranen, speelt naast design en tijdloosheid ook kwaliteit een grote rol bij de keuze. Om een hoge kwaliteit en afwerking te garanderen, besteedt GROHE veel aandacht aan de duurzaamheid van zijn oppervlakken. Dankzij een lak-coating techniek, zijn alle GROHE Phantom Black producten duurzaam en goed bestand tegen corrosie, kalkaanslag, krassen en vingerafdrukken.

Phantom Black is onderdeel van het GROHE Professional assortiment en beschikbaar in alle badkamercategorieën: wastafelkranen, douches, (inbouw)thermostaten, bedieningspanelen (deze zijn ook beschikbaar in glanzend zwarte varianten) en accessoires. Ook zijn er keukenkranen beschikbaar in Phantom Black. De artikelen zijn vanaf 1-7-2023 leverbaar

Ga voor meer informatie naar Grohe.nl

Bekijk het assortiment