Productnieuws

Geberit AquaClean Sela in elegant mat wit

De elegante nieuwe matte optie voor douchewc's vormt een aanvulling op het bestaande assortiment mat wit keramiek van Geberit en kan perfect met elkaar worden gecombineerd in uiteenlopende badkamerontwerpen. Volgens Geberit is alles in het matte Geberit portfolio ontworpen om in totale harmonie met elkaar samen te werken: "Dit geldt voor de diverse wastafels – van fontein tot opzetwastafel -, wc's, bidets en nu ook de AquaClean Sela. Het scala aan combinatiemogelijkheden is enorm, met een hele reeks wit mat keramiek in de Geberit ONE- en iCon-series.”

Speciaal keramisch glazuur en aangepaste wc-zitting

De matte afwerking van het keramiek ontstaat door een speciaal glazuur. Maar niet alleen het glazuur is anders, de ontwikkelaars hebben ook de zitting aangepast aan deze trendy matte afwerking. "Omdat de wc-zitting en de deksel van een ander materiaal zijn gemaakt dan het wc-keramiek, reflecteren ze het licht anders", aldus Geberit. Geberit heeft de kleur van het keramiek en de matgelakte wc-zitting en -deksel nauwkeurig op elkaar afgestemd. Uitgebreide tests zorgden er vervolgens voor dat de oppervlakken robuust genoeg zijn om vlekken en krassen te weerstaan.

Met deze nieuwste productinnovatie is Geberit AquaClean Sela nu verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: wit hoogglans met een afdekking in chroom, wit of mat wit.

Bekijk het assortiment