Productnieuws

Geberit de totaal leverancier voor al je badkamerkeramiek, sanitair- en leidingsystemen. Nieuw in het assortiment bij Gévier Geberit PE!

Het complete assortiment van Geberit omvat badkamerkeramiek, sanitair- en leidingsystemen. Dit stelt Geberit in staat om innovatieve en veelzijdige badkameroplossingen uit één hand aan te bieden, zowel voor als achter de muur. Geberit producten worden op een verantwoorde manier geproduceerd van kwalitatieve, duurzame materialen en vormen de perfecte balans tussen elegant design en uitstekende functionaliteit. De producten kunnen toegepast worden in nieuwbouw, maar ook bij renovaties en modernisering.

Geberit afvoersystemen

Betrouwbaar afvoeren, snel geïnstalleerd

Bij Geberit zetten we regelmatig de bril van de installateur op. Door letterlijk mee te kijken in de dagelijkse praktijk, zien we het groeiende capaciteitsprobleem in de bouw. Dat inspireert ons om onze producten nog slimmer te maken. Zodat ze sneller en eenvoudiger geïnstalleerd kunnen worden en makkelijker zijn in gebruik. Daarnaast kan het onderhoud in een handomdraai gedaan worden. En dat alles zonder in te boeten op kwaliteit. Neem bijvoorbeeld Geberit PE.

Robuuste bestendigheid,  wat er ook gebeurt

Het afvoersysteem Geberit PE is bestand tegen temperaturen, druk en agressieve producten. Deze robuuste buizen zijn leverbaar in alle gangbare diameters van d32 tot en met d315 en het scala van fittingen en speciale hulpstukken dekt vrijwel alle mogelijke toepassingssituaties. Het leidingmateriaal polyethyleen is zeer licht maar ongelooflijk sterk en de verbindingstechnologie garandeert een permanente dichtheid en een hoge trekvastheid. Het systeem omvat tot in de details geteste onderdelen en praktische gereedschappen voor bouw- en werkplaats.

Toepassingen Geberit PE

  • Gebouwriolering
  • Conventionele hemelwaterafvoer en Geberit Pluvia
  • Onderdruk-hemelwaterafvoer
  • Terreinriolering
  • Industrie

Geberit PE is geschikt om in te storten in beton.

Ruim assortiment en een breed scala aan diameters

Hoge temperatuur- en chemicaliënbestendigheid

Robuust en slagvast

Verschillende verbindingstechnieken

Milieuvriendelijke kunststof

Bekijk het assortiment