Productnieuws

Geef water vorm met de Kartell • LAUFEN kranen

De kranencollectie Kartell • LAUFEN wordt gekenmerkt door een puur en ergonomisch design. Het slanke en minimalistische cilindrische design past perfect bij een puristische levensstijl. De verschillende montagemogelijkheden en verscheidenheid aan afwerkingen maken talloze combinaties mogelijk.

Alle kranen van LAUFEN worden gekenmerkt door een rechtlijnig en geometrisch ontwerp, een verfijnde esthetiek die perfect combineert met elke wastafel, douche of bad. De kranen bevatten de hoogste kwaliteitsnormen, de beste functionaliteit en zijn ontworpen om het water- en energieverbruik te verminderen.

De badkameromgeving is voor LAUFEN een intiem toevluchtsoord, een ruimte die niet alleen wordt geassocieerd met gezondheid en hygiëne, maar ook met rust en een gevoel van welzijn. Alle elementen moeten een duidelijke rol spelen en in harmonie met elkaar zijn. Dankzij de opgebouwde expertise op het gebied van keramiek, meubels en kranen heeft LAUFEN in de loop der jaren samengewerkt met de belangrijkste namen op het gebied van internationaal design en het meest complete badkamerscenario gecreëerd.

Essentieel in design en uiterste functionaliteit van producten zijn elementen die deel uitmaken van LAUFEN Swissness: het is een specifiek en zeer eigenaardig karakter dat het bedrijf in staat stelt om transversale oplossingen te creëren met behoud van hoge kwaliteitsnormen. LAUFEN kranen completeren elk badkamerscenario en passen perfect bij de verschillende collecties in het portfolio van het bedrijf.

Bekijk het assortiment