Productnieuws

Geesa Opal: een ode aan rond

Met de accessoireserie Opal brengt Geesa een ode aan de meest elementaire vorm in design: rond. Deze badkameraccessoires dienen als de perfecte finishing touch voor je badkamer, waar ze je interieurstijl versterken of een extra accent toevoegen. Opal accessoires zijn echte eyecatchers, met hun opvallende zwevende, ronde 'cover' die de vormgeving iconisch maakt.

De Opal-collectie is trendy, heeft een luxe uitstraling en past in veel verschillende badkamerstijlen door de toegankelijke vormgeving en de diversiteit in kleuren; chrome, brushed stainless steel, brushed gold, black en brushed metal black zijn de finishes waarin de Opal accessoires verkrijgbaar zijn.

Opal biedt niet alleen een breed scala aan kleurkeuzes, maar ook een compleet aanbod aan accessoires. Het Opal planchet straalt elegantie uit en biedt voldoende ruimte met zijn 60 cm glazen platform, perfect om diverse badkamerbenodigdheden te organiseren. De handdoekring is daarnaast letterlijk om door een ringetje te halen; de dubbele rondingen geven een unieke uitstraling aan het accessoire. Bijzonder functioneel en stijlvol is ook de toiletrolhouder met planchet, waarbij twee functies gecombineerd worden in één accessoire. Over functioneel gesproken; ook de douchemand biedt handige opbergruimte en heeft een luxe uitstraling door de combinatie van metaal en zwart kunststof.

Met zijn kleuren en zijn elegante design heeft Geesa Opal voor heel veel smaken en badkamerstijlen een goed passende oplossing.

Bekijk het assortiment