Productnieuws

Water en energie besparen met GROHE-producten

Bespaar water. Bespaar energie. Behoud bronnen. Wat klinkt dat vervelend en somber! Toch bewijzen veel van de baanbrekende technologieën van GROHE dat je water en energie kan besparen zonder afbreuk te doen aan comfort of waterplezier. GROHE biedt betaalbare producten voor een duurzame levensstijl die moeiteloos water en energie besparen.

GROHE’s waterbesparende technologieën voor wastafelkranen en douches maken het mogelijk om tot 50% op het waterverbruik te besparen met behoud van het comfort. Door een doorstroombegrenzer te gebruiken, kan de waterstroom van bijvoorbeeld een kraan worden verminderd van 10 liter per minuut naar zo'n 5 liter per minuut. Een beluchter voegt lucht toe aan het water en biedt dezelfde volumineuze water ervaring als een gewone kraan, waardoor de gebruikerservaring steeds gewaarborgd blijft. Ditzelfde geldt voor de douche.

Comfortabel genieten van de waterbesparende GROHE Euphoria 260 regendouhe

Het GROHE Euphoria 260 douchesysteem is een mooi voorbeeld van een product waarbij je optimaal geniet van een waterbesparende regendouche zonder dat je inlevert op comfort. Het douchesysteem is voorzien van GROHE TurboStat technologie in de thermostaatkraan waardoor je vrijwel direct geniet van de ingestelde watertemperatuur en deze blijft constant tijdens het douchen. Hierdoor verspil je geen water bij het zoeken naar de juiste douchetemperatuur. De doorstroombegrenzer beperkt de waterstroom tot 9,5 liter per minuut, waardoor het waterverbruik tot 40% wordt verminderd zonder in te leveren op prestaties. Dit douchesysteem is dan ook de perfecte keuze voor het realiseren van een nieuwe badkamer én voor snelle upgrades van bestaande badkamers.

Bekijk het assortiment